Za uprchlíky z roku 2015 už přišlo do Německa oficiálně 800 000+ „příbuzných“. Rodina pošle mladého muže, ten získá azyl a přestěhuje se celá rodina. Němci nechápou…

Sdílet

Tak se nám ten počet uprchlíků nějak vymyká kontrole paní Merkelová, že?! Podle oficiální odpovědi na parlamentní interpelaci poslance AfD Stephana Brandnera sdělilo ministerstvo vnitra, že od roku 2015 přišlo so Německa oficiálně v rámci „spojování“ rodin již více než 800 000 dalších „uprchlíků“. Na prvním místě jsou Syřané s 168.526 osobami (válka tam sice už dávno skončila), druzí jsou Turci s 62.791 příbuznými (tam byla nějaká válka?!).

Opoziční poslanec uvedl, že se jedná o propracovaný systém. Rodina vyšle mladého muže, který okamžitě začne pobírat dávky a většinou se i zapojí do místní kriminality. Po získání azylu pak zahájí oficiální transfer dalších rodinných příslušníků, kteří se stěhují do německého ráje, kde na ně čekají zdarma byty, lékařská péče a ještě štědré sociální dávky. Jediný nechápající tady je německý daňový poplatník.

Má ještě někdo pochyby, že se jedná o likvidaci bílého německého národa a nejspíš podobný plán existuje i na likvidaci bílého českého a slovenského národa?

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *