„Vezměte si pár uprchlíků k sobě domů“, vzkazuje Ukrajina německým politikům

Sdílet

Německo stojí před další oficiální imigrantskou vlnou. Hlavní pozornost je nyní upřena na bělorusko-polské hranice, kde se houfují tisíce uprchlíků (mladých mužů), kteří chtějí proniknout do německého sociálního ráje. Němečtí politici z vládní sociální demokracie, která „vyhrála“ nedávné volby, proto vyzývají, aby si tyto uprchlíky rozebrala východní Evropa. Nejlépe prý Ukrajina a Moldavsko, vše prý do doby, než se nalezne evropské řešení, tedy systém na přerozdělení po celé EU a především pak států V4 (tedy i ČR a Slovenska).

Tento návrh rozlítil protektorátní ukrajinské politiky. Předseda bezpečnostní rady Alexej Danilow například vzkázal německým sociálně demokratickým politikům, aby si každý z nich vzal domů 2,3, nebo 5 uprchlíků“. Podobně kriticky se vyjádřil i ukrajinský velvyslanec v Německu Andrij Melnyk.

Je to zajímavý paradox, kdy se ponížení protektorátní úředníci drze staví vůči svým protektorům. Znamená to, že už všichni tuší, že Německo je kvůli masám imigrantů a šílené zelené ekonomice na odpis?!

Ona uprchlická krize v Polsku je ve skutečnosti takové PR divadlo pro media a tedy veřejnost. většina uprchlíků dál přilétá do Německa charterovými lety během nočních hodin. Islamizace Německa a nahrazení bílého německého obyvatelstva jede dál na plno a koronavirová totalita poskytuje výborné krytí.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *