V Hamburku oddělí na vánočním trhu neočkované od očkovaných plotem. Neočkovaní budou mít zakázáno tam jíst a pít

Sdílet

Státy prosazovaný fašizující teror vůči odmítačům experimentálních vakcín dostává nové podoby. V německém Hamburku (vládne tam Soc. den a Zelení) budou mít tradiční vánoční trhy Roncalli-Weihnachtsmarkt mít zvláštní sekci pro neočkované. Ti budou od očkovaných odděleni plotem a také jim nebude dovolen prodej jídla a pití. Pokud tedy neočkovaní chtějí jako tradičně vyrazit na vánoční trhy na svařák, tak mají smůlu, v Hamburku už jim ho neprodají! Mimochodem roušky budou muset nosit všichni – tedy i očkovaní, kteří jsou prý chráněni zázračnou vakcínou.

Podle radnice se jedná o nezbytná opatření kvůli možnému šíření plandemie koronaviru. V Německu (jako i jinde) sice plní nemocnice očkovaní minimálně stejně jako neočkovaní a účinnosti vakcín začínají pochybovat už i oficiální propagandou prosazovaní a využívaní „odborníci“ (v ČR například předseda vakcinologické společnosti Chlíbek), to ale na rostoucím teroru vůči neočkovaným nic nemění!

Co bude příště a kdy to dorazí do ČR? Další krok bude zákaz přístupu do zaměstnání, škol atd pro neočkované, následované úplným zákazem vycházení z domova? Nevěříte? Tak schválně si na to vzpomeňte na jaře 2022.

Do ČR podobná opatření dorazí velmi brzy. Vlády se po oportunistickém klaunovi Babišovi ujme protektorátní nohsled Fiala (překvapivě se najednou ukázalo, že nemá český, ani moravský původ) a jeho „patříme na Západ“, takže otázka nárůstu fašizujícího teroru vůči neočkovaným je jen otázka nepříliš vzdálené budoucnosti.

Co se proti tomu dá udělat? Musíme vytrvat a pochybné experimenty s naším zdravím odmítnout! Pak už by nebylo cesty zpět!

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “V Hamburku oddělí na vánočním trhu neočkované od očkovaných plotem. Neočkovaní budou mít zakázáno tam jíst a pít

  1. Z článku:
    „protektorátní nohsled Fiala (překvapivě se najednou ukázalo, že nemá český, ani moravský původ)“
    Dobrý den, nová, ale nepřekvapující informace. Mohu poprosit o zdroj, já jsem info o tom, že by jeho češství nemuselo být tak úplně košér nenašel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *