Proč jsou u nás největší korona hysterici barevní imigranti? Bílí Ukrajinci, Rusové, Slováci se chovají normálně

Sdílet

Největší korona hysterici jsou u nás vizuálně barevní imigranti. Potkáte je v rouškách a respirátorech na liduprázdné ulici, jak v běhají v roušce osamoceni v parku. Proč to tak je?

Vietnamská rodina vyrazila do parku na čerstvý vzduch

1) Jedním z důvodů je, že pocházejí z nebělošských zemí a nejsou zvyklý na názorovou opozici, byť vedenou na alternativních mediích a sociálních sítích. Vietnamec, nebo Arab je tedy u nás díky své špatné znalosti češtiny a českých reálií odkázán na oficiální zdroje a tam jede korona strašení 24/7.

Muslimský pár jde sám po ulici

2) Obecné lpění na životě u lidí, kteří se živí nepoctivým způsobem. To je pozorování staré jako lidstvo samo a lidé se špatným svědomím mají permanentní strach o život. Ono se stačí podívat, co u nás nebílí imigranti dělají. Vietnamci vyrábějí a prodávají drogy, pašují imigranty, podvádějí s DPH, Arabové a černoši zase jedou většinou ve drogách….

Asiat běží sám v prázdné parku

3) Omezené plnění komerčního zdravotního pojištění u části z nich. Část z nich má omezené plnění komerčního zdravotního pojištění. To se ale týká převážně Ukrajinců, Bělorusů apod. Vietnamců a Arabů výjimečně.

4) Strach ocitnout se v nemocnici v zemi, kde neznáte jazyk, prostředí atd. a to dokonce ani po letech života tady.

Zajímavé je, že podobná korona hysterie málokdy postihne Ukrajince, Rusa, Slováka a těch tu také žijí stovky tisíc, stejně jako barevných imigrantů. Čím to bude?

Mladá Vietnamka jde po liduprázdné pražské ulici

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *