Afgánský uprchlík zdemoloval německý kostel. Kristus prý nebyl syn boží a křesťané jsou špatní lidé. Církevní preláti se bojí, že nebohého uprchlíka deportují

Sdílet

Muslimský uprchlík (25), který přišel z Afganistánu v roce 2015, zdemoloval evangelický kostel Frauenkirche ve východoněmeckém Nordhausenu. Jeho řádění odnesla socha Krista nad oltářem, svaté knihy a kostelní lavice. Podle faráře chtěl uprchlík vyplenit celý kostel.

Když řádícího muslima dopadla policie, tak prohlásil, že Kristus nebyl syn boží a křesťanství je falešné náboženství a křesťané špatní lidé. Jednal prý podle příkazů v koránu.

K případu se ostře vyjádřilo několik místních politiků, kteří muslimy nazvali těmi, kdo nenávidí německou kulturu a požadovali jeho vyhoštění. To vylekalo místní církevní preláty, kteří se angažují v dovozu uprchlíků do Německa. Prý je potřeba se zdržet rasismu, nelze paušálně odsuzovat a vlastně se prý nic nestalo….:-). to samé si myslí i vedení policie. Vždyť jde o maličkost, uprchlík živený zlými Němci rozmlátí kostel a tak má přece spíš nárok na omluvu, že se na ten kafirský kostel musel dívat! Tak nějak bohužel dnes uvažují německé „církevní“ elity.

Co by se asi dělo, kdyby někdo vyplenil mešitu, nebo nedej bože synagogu?! To by byl šrumec, politici by drželi hodiny ticha. media by se děsila nástupu neonacismu a umělci by pořádali koncerty proti rasismu….

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Afgánský uprchlík zdemoloval německý kostel. Kristus prý nebyl syn boží a křesťané jsou špatní lidé. Církevní preláti se bojí, že nebohého uprchlíka deportují”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *