Levicový mládežník podřízl kříž u cesty v rámci boje proti „katolickým privilegiím“. Polská policie ho dopadla a posadila do chládku. Hrozí mu 2 roky vězení

Sdílet

Levicové bojůvky jsou pokrokovým západem aktivovány v boji proti tradiční polské většinové společnosti a polské kultuře. Mladý proti polský aktivista (31) pojal tento boj po svém. V polském městě Zielona Gora podřízl pilou křesťanský kříž. Nechal se při tom natočit na video a to umístil na facebook (ke shlédnutí v článku zde) . Zde prohlásil svůj čin za akt boje proti „katolickým privilegiím“.

Místní nahlásili vandalský akt policii a ta pachatele dopadla a posadila ho do chládku. V Polsku mu hrozí až 2 roky vězení. Je to další z mnoha útoků na polskou katolickou církev, která je na rozdíl od církve třeba v Německu, oporou národa. Vandalské útoky skupiny financovaných ze západu jsou skoro na denním pořádku. Polská vláda a policie ale tyto útoky rozhodně stíhá a trestá. To by se v Čechách a na Slovensku asi stát nemohlo, tam by politiky instruovaná policie stíhala tak maximálně útok na mešitu, nebo synagogu a možná ještě hinduistický ašram. U moci jsou tam bohužel ostře protinárodní síly, řízené ze západu.

Gregorsz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *