Šéfka EU U. von der Leyen letěla soukromým tryskáčem 47 km z Vídně do Bratislavy. Prý se bála koronaviru ve veřejné dopravě

Sdílet

Před pár dny skončil globální klima summit, kde se „vládci světa“ zavázali k zrychlené chudobě nás běžných lidí. Pro jejich klima se musíme my běžní lidé přece obětovat, přestat jezdit autem, svítit, topit, jíst maso, atd. atd. Tyhle samozvané elity pak ukazují, jak si to představují pro sebe.

Třeba taková šéfka komise EU U. von der Leyen se rozhodla pro cestu z Vídně do Bratislavy, což je asi 47 km, použít své soukromé letadlo. Když se tahle trapná ostuda provalila, tak její mluvčí přispěchal s vysvětlením, že se bála koronaviru ve veřejné dopravě. Let trval 19 minut a vyprodukoval celkem 1130 kg CO2, kterého se ještě před pár dny tahle dáma tak děsila na party klima summitu ve Skotsku. Zvláštní také je, proč se bála koronaviru, když je údajně naočkovaná vakcínou, která jí chrání?! Tomu se říká cynismus nejvyššího stupně.

Oni se nám už veřejně posmívají. Ví, že volby mají pod kontrolou a vždy je díky švindlování vyhrají (partají mají dost a tak je mohou rotovat, jako třeba v ČR. Případně vytvoří nové). Bílý člověk je rychle připravován o svobodu, majetek a následně i život a ze vzduch z paluby soukromého tryskáče se mu pošklebují samozvaní vládci světa. Dokážeme se jim ještě postavit?!

Rododendron


Sdílet

2 Replies to “Šéfka EU U. von der Leyen letěla soukromým tryskáčem 47 km z Vídně do Bratislavy. Prý se bála koronaviru ve veřejné dopravě

  1. Toto se hezky rozmázne i na mainstreamu. To se to bude psát o kázání vody a pití vína. To bude mít někdo z ostudy kabát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *