V německé Kolíně nad Rýnem bude muezzin oficiálně svolávat k modlitbám. Podle starostky je to známka různosti a pestrosti města

Sdílet

Německý Kolín nad Rýnem se zase kousek posunul k řízené islamizaci. Městská rada povolila, aby v pátek mohli muslimští muezzini nahlas svolávat muslimy k modlitbám do mešit. Podle starostky H. Reker (aktuálně bezpartijní) je to známka pestrosti, různosti, diverzity a tolerance ve městě. „Muslimové jsou pevnou součástí města“, dodala starostka. Kvílení muezzina je prý podobné pravidelnému vyzvánění zvonů z věží kostelů. Povolení je zatím vydáno na 2 roky a mešity musí nahlásit zájem úřadům. Volání muezzinů zatím smí být pouze v čase mezi 12. a 15. hodinou.

Je pochopitelné, že za 2 roky bude projekt vyhodnocen jako úspěšný a najede se na tradiční svolávání 5 krát za den. Případné stížnosti ze strany nemuslimů budou prohlášeny za neonacismus a nenávist. Komické je, že Kolín nad Rýnem je také považován za jedno z hlavních měst homo hnutí, ale oni už to LGBT++P komunitě muslimové „vysvětlí“, kdo je tam opravdu pánem.

Islamizace Německa zase o kousek pokročila.

Jenže muslimové jsou jen nástroj, oni nejsou hlavní problém. Je potřeba odstranit hlavu, která celou islamizaci Evropy vymyslela a to nejsou muslimové, byť ta parta je jim dost podobná!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *