Poprvé po roce 1989 výzkumné agentury podhodnotily výsledek havlistických stran v koalici SPOLU. Měla by „občanská společnost“ bez švindlování zastoupení v parlamentu?

Sdílet

Volby skončily a všichni „odborníci“ je komentují. Nikdo si ale neklade elementární otázky o regulérnosti voleb. Přitom některé volební jevy jsou skutečně podivné.
Například poprvé od roku 1989 podhodnotily výzkumné agentury výsledek havlistických sil v koalici SPOLU (ODS+TOP09+KDU). Této koalici „pravdy a lásky“ byl přisuzován volební výsledek 20-22% a ona nakonec dosáhla 28%! U všech ostatních partají to více méně vyšlo podle odhadů. Divné, že? Přitom výzkumné agentury vždy (díky personálním kontaktům) koalice a strany pravdy a lásky nadhodnocovaly a najednou takový „omyl“?! Podobný případ o výzkumného podhodnocení je obvyklý pouze u opozičních stran, kde se údajně voliči stydí přiznat svůj skutečný volební úmysl. Třeba kdysi agentury přisuzovaly slovenské vlastenecké straně M. Kotleby 0,8% a ona nakonec dostala 8%!

Někteří možná budou nyní tvrdit, že na to měla vliv ze zahraničí organizovaná aféra s vilou A. Babiše ve Francii. Věří ale někdo soudný, že voličům A. Babiše po všech těch jeho aférách a „malých domů“ začne vadit barák ve Francii a že tihle voliči najednou začnou volit SPOLU?! Tohle asi nikdo mentálně zdravý tvrdit nebude! Stejně tak ke koalici SPOLU nepřešli voliči ČSSD A komunistů.

Stačí si připomenout volby před 4. roky. To se všechny pidi havlistické strany STAN, TOP09 a KDU stěží dostaly do parlamentu a ještě musel „spadnout“ volební server, aby se tak vůbec stalo. Najednou mají tyhle partaje dvojnásobnou podporu?! Kde ti jejich voliči jsou?!

Kolik vůbec má po celé ČR „pravda a láska“ voličů? Ve skutečnosti je tak maximálně 5%. Stačí se podívat na jimi pořádané mega demonstrace. To se musí přivézt dav z celé republiky autobusy a přesto jich není víc než 250 tisíc. Kde se tedy nejednou vzaly ty jejich hlasy?! To ví jen Bůh a ten, kdo hlasy SPOLU připočítal. Do ČR se plně přenesl model švindlování voleb ve prospěch protinárodních sil, známe to z Německa, Rakouska, Slovenska, USA, Francie atd. Na vyspělém Západě přiznává švindlování voleb už i oficiální establishment. Při nedávných volbách volily v Německu i děti a ilegální uprchlíci, volební účast pak dosahovala mnohde i 150% a media píší o „volební grotesce“.

Vsadím se, že jedno z prvních opatření bude prosazení korespondenční volby. Pak už bude o výsledku voleb rozhodnuto dopředu a agentury už se mýlit nebudou, protože budou znát výsledkem předem.

Nebědujte tedy nad tím, že voliči rozhodli. Volič v liberálních demokraciích pouze chodí k volbám, ale rozhodují ti, co počítají hlasy a to jsou protičeské síly zvané „havlismus“. český volič si bude muset přiznat, kdo jeho zemi skutečně řídí a vede jí k zániku a to nejsou oficiální loutky v partajích typu koalice SPOLU a PirStan.

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

3 Replies to “Poprvé po roce 1989 výzkumné agentury podhodnotily výsledek havlistických stran v koalici SPOLU. Měla by „občanská společnost“ bez švindlování zastoupení v parlamentu?

  1. Muže líberalni demokracie existovat bez švindlovaní voleb? Nemůže! Neb těch skutečných podporovatelům, benefitoru toho systému je velmi málo

  2. V této Covidové bramboračce, kde se lháři předhánějí , kdo prohlásí větší blbost, je přímo předpoklad, že došlo a dochází neustálému podvodu, selhávají i kontrolní Orgány všeho druhu, nynějších voleb obvzlášt.

  3. Autor clanku zije v USA a vi jjiste velmi dobre ze kdo nekrade a nelze nici svou rodinu a sebe .Amerika zacina rozkladem totalnim diky ruzne nikdy nepracujici verbezi ktera verbez barevnou voli a tim .Viz ruzne spolceni lidojedu z Afriky ci snatky s pribuznymi s vlastnim bratrem, negrem z Mogadishu v Africe .Potom ta cerna community zvoli onu pimprdlici s turbanem na palici a ta spolu s barmankou z NY a dalsimi barevnymi damami “ prevraci vlastne legalne Ameriku .Tedy proc fasismus ci komunismus democracie to zaridi lepe a bezproblemu a dusledky budou jeste horsi.Trump neni take reseni prilis je propojen diky svym detem do kabaly kterou tlaci ale jak zvykem ,odvdeci se mu nozem do ledviny coz se prave deje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *