Britská univerzita požaduje od studentů před začátkem studia přijetí viny, aby se vyrovnali s podvědomými předsudky a stereotypy

Sdílet

Začínající studenti britské St Andrews University ve Skotsku musí povinně absolvovat kurz, kde povinně přiznávají osobní (bělošskou) vinu, aby konfrontovali své podvědomé předsudky ( personal guilt” in order to confront their “unconscious bias). Výše uvedená univerzita patří k předním britským školám a studovali na ní i princ William (následník trůnu) a jeho žena Kate.

Řízená likvidace tradiční britské (západní) kultury běží na plný plyn. Podobná agenda je zaváděna i v českém školství. I zde lze sledovat nárůst studentů pseudovědeckých oborů jako gender studíes, politologie, sociologie atd. Současně dochází k likvidaci tradiční vzdělanosti jako matematika, fyzika atd. To se neděje náhodou a není za tím žádná byrokracie, nýrž stejné síly, které dnes likvidují Velkou Británie, Německo, Francii. Odváží se na ně bílí Češi ukázat konečně prstem a postavit se jim v otevřeném souboji? Naděje na záchranu našeho národa a státu je zatím stále vysoká. V Anglii, Francii, Německu to už tak bohužel není.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *