Muslim napadl ruského doktora, který ošetřil manželku bez jeho dovolení. Policie ho zavřela do vězení, to by se ve vyspělé západní Evropě stát nemohlo

Sdílet

Ošetřit muslimskou ženu bez svolení a přítomnosti manžela jiným mužem doktorem není podle koránu a výkladu islámských autorit dovoleno. Pokud se tak stane, je na problém zaděláno. Vyprávět by o tom mohl ruský doktor V. Čenroklejev z Nižnevartovska. Když se k němu do ordinace dostavila zahalená muslimka a požádala o dermatologicckou konzultaci, tak jí doktor vyšetřil jako každou jinou pacientku. Jednalo se o vyrážku v oblasti břicha. Za chvíli ale vtrhl do ordinace manžel muslimky a doktor napadl s pokřikem, „ty se chceš dívat na ženská břicha“. Doktor byl sražen na zem a utrpěl poranění hlavy. Ruská policie muslima zatkla a teď ho čeká soud. Útoky na lékaře jsou v Rusku považovány za závažný trestný čin a muslima čeká pobyt ve vězení.

To by se ve vyspělé západní Evropě, kam pohrobci liberální demokracie V. Havla chtějí patřit, stát nemohlo. Muslim by byl s omluvou propuštěn, dostal by kompenzaci a lékař by měl popotahování kvůli necitlivosti k jiným obohacujících kulturám.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *