„Dámy a pánové, vítejte na palubě“, na palubách British airways končí. Přichází inkluzivní oslovení

Sdílet

Britský národní dopravce British airways (BA) vydal instrukci pilotům, aby přestali cestující oslovovat „dámy a pánové“ (ladies and gentlemen) a místo toho začali používat více inkluzivní oslovení. Podle BA chce firma oslavit diverzitu a dát všem cestujícím pocit, že jsou na palubě vítáni. Co vedlo vedení firmy k této aktivitě není známo, protože zatím si žádný cestující na oslovení nestěžoval. BA ale není jediná letecká společnost, která zavádí podobné novinky. Další jsou například Lufthansa, Easy jet, nebo Air Canada.

Je to další z šílených nápadů západních korporací, které přiložily pod nátlakem skutečných vlastníků ruku k destrukci vlastní společnosti. Kdo jsou tihle skuteční vlastníci? Pár pošahaných LGBT++P aktivistů, kteří aspirují na dlouhodobý pobyt na psychiatrii, to rozhodně nejsou!

Pokrokový Západ, kam chtějí „čeští“ havlisté patřit, je podobných opatření plný. Děti se již neoslovují „chlapci a děvčata“, rodičům se už neříká „máma a táta„. Opět se ptám, kdo za tím skutečně stojí a proč to dělá?

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *