Nepochopitelný boj parlamentních stran o pár hlasů vietnamských „voličů“. Má se z ČR stát oficiální pervitinová velmoc?!

Sdílet

Všechny parlamentní strany (s výjimkou KSČM a letos SPD) se z nějakého záhadného důvodu pouští do veřejného boje o hlasy vietnamských voličů? Co na tom, že vietnamských voličů je maximálně 10000, což je 0,00119% všech voličů!? Co na tom, že většina těchto vietnamských voličů volit nechodí, protože většina z nich (ačkoliv má české občanství) češtinu neovládá a nemají k naší zemi žádný vztah?!

Přesto se oficiální strany vrhají do boje o těch pár zanedbatelných hlasů a vůbec jim nevadí rizika s tím spojená. Pro „vlastenecké“ strany nelibost vlasteneckých voličů, pro ostatní nelibost rodinných příslušníků narkomanů, kteří se stali obětí vietnamského drogového marketingu. Vietnamská komunita je sice v oficiálních mediích prezentována jako „plně integrovaná“, ale policejní statistiky a občasná upřímnost „českých“ politiků říká něco zcela jiného. To pak dostaneme zobrazenou vietnamskou komunitu jako jednu velkou drogovou mafii, která představuje bezpečnostní problém prvního řádu (L. Zaorálek v parlamentu) . Tohle všechno je ale politickým stranám dobře známo. Přesto jim boj o vietnamského voliče – drogového mafiána připadá naprosto kosher.

Pár příkladů:

  • Podle Majerové Zahradníkové z hnutí Trikolora jsou Vietnamci, “naši občané, žijí tady, pracují tady, vychovávají tu děti. A mimochodem, právě jejich děti patří ve škole mezi ty nejlepšíNaprostá většina z nich se bez větších problémů integrovala do naší společnosti. O pokračování nic předem prozrazovat nebudu, to se v kampani nedělá. ….Lidé, kteří se bez větších problémů začlenili do české společnosti, nepotřebují nějaké extra zacházení. Přínos vietnamské komunity a její pracovitost jsou k vidění každý den na každém kroku.”!!!!
    – Premiér Babiš na konferenci poděkoval Vietnamcům žijícím v Česku za jejich pracovitost a vynikající integraci do majoritní české společnosti.
    – Oslovit vietnamskou komunitu ve své předvolební kampani měla v plánu i koalice Pirátů a Starostů. (…) (“influencery a významné osobnosti v komunitě”)¨
    – koalice SPOLU. „Momentálně finalizujeme překlad volebních materiálů do vietnamštiny a romštiny. Měli bychom je mít v polovině září již k dispozici,“,

– Bizarní uskupení Aliance pro budoucnost (dříve havlistická ODA) má na svých kandidátkách dokonce hned 4 vietnamské kandidáty.

Vlastenecká Trikolora v boji o vietnamského voliče – vařiče pervitinu v tržnici SAPA

Co předáky oficiálních stran vede k podobným výrokům, ačkoliv je jim známo, že realita je úplně jiná?!

Odpovědí může být několik, ale skoro všechny pramení z primárního způsobu obživy vietnamské komunity v ČR. To jsou výroba a prodej drog. Dnes je to především pervitin, který Vietnamci ve velkém vyrábí, vyváží a distribuují narkomanům v ČR a zahraničí. Jedná se o desítky miliard Kč ročně, které „čeští“ Vietnamci ročně z prodeje drog utrží a tam je jistě prostor pro mnohé úplatky, pozornosti atd.

Část politiků je motivována patologickou nenávistí k českému národu (část z nich pro to má staleté DNA a teologické zdůvodnění) a tak jim komunita, která pomáhá decimovat mladé Čechy pomocí drog, připadá nádherná.

Prvním bojovníkem o hlasy vietnamských voličů byl J. Zahradil z ODS, nyní má dokonce vietnamskou asistentku

Hlavní důvod je ale jinde, český národ je určen globální finanční elitou k roli otroků a postupné likvidaci. K tomu se masivní konzumace drog mezi mladými Čechy hodí. Kdo bere drogy, tak je drogou plně ovládán a nemá již žádný prostor na nějaké další aktivity, svobodný rozvoj, revoltu atd.. Je tedy vlastně na úrovni zvířete, které pro drogu udělá cokoliv. Navíc to zcela rozvrátí jeho rodinu. Jedná se o vyzkoušený model ze Západu. Povšimněte si, že kdekoliv začala nějaká západní vláda bojovat proti drogám, tak výsledkem byl vždy masivní nárůst jejich spotřeby (USA, UK, Německo, Francie atd). Je to náhoda?! Asi ne. Vietnamská menšina za hlasitého jásotu buduje z ČR pervitinovou evropskou velmoc po vzoru kokainových bossů v Kolumbii, kteří pilně spolupracovali s americkou CIA.

Proto směřování ČR jako země vietnamské pervitinové velmoci globálním elitám plně vyhovuje a jejich poslušné loutky se snaží tento úkol splnit. Že při jeho plnění sami zahynou jim už nedochází!

androméda


Sdílet

2 Replies to “Nepochopitelný boj parlamentních stran o pár hlasů vietnamských „voličů“. Má se z ČR stát oficiální pervitinová velmoc?!

  1. Dobrý den,
    – jsem sice ten poslední, kdo by se českých Vietnamců jakkoliv zastával, ale přesto si nemyslím, že by distribuce distributorů drog mezi vietnamskou komunitou byla tak rozšířená,
    – rozšířenějším nešvarem je „podnikání“ formou šmelinářských kšeftíčků v tom lepším případě v šedé zóně, užitečnost pro českou společnost NULA …
    – do výroby, distribuce a prodeje omamných látek jsou v ČR zapojeny v podstatě všechny privilegované menšiny, v tomto řetězci se málokdy objeví etnický Čech
    – tyto privilegované menšiny jakýkoliv projev vlídnosti nebo schovívavosti vnímají jako slabost
    – každopádně vtírat se této skupině do přízně je nechutné a z tohoto důvodu budu volit skutečnou alternativu, ND/ANS

  2. Havlistum z trikolóra boj o vietnamské hlasy tedy nevyšel, paní Zahradnikove přeji usoesny návrat do normální práce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *