Gang uprchlíků surově zbil a oloupil švédského školáka (16) a ještě mu rozmlátil inzulínovou pumpu. Úřady to nezajímá

Sdílet

 ​​Švédský školák Melvin Gyllenhammar se chtěl po fotbalovém tréningu ve městě Sätra vydat k domovu. Při nasedání na elektrický scooter ho přepadla banda mladých uprchlíků a surově ho zbila a oloupila ho o scooter v hodnotě 4500 EUR. Útok byl tak brutální, že mladíkovi útočníci prorazili ochrannou helmu. Současně mu také schválně rozbili inzulínovou pumpu, kterou mladý Švéd musí stále nosit při sobě, protože trpí diabetem 1. stupně. Takže se dostal do ohrožení života. Mladíka posléze odvezla záchranka do nemocnice na ošetření.

Policie sice formálně zahájila vyšetřování, ale to bude brzy odloženo. Vždyť policie má za cíl od politiků snižovat statistiky imigrantské kriminality a to se nejsnadněji udělá tak, že se kriminalita uprchlíků do statistik neuvádí.

Čeká tohle i Čechy a Slováky? Podivných mladých černých, asijských a muslimských individuí ve velkých městech rychle přibývá. Stejně tak roste jejich kriminalita, ale z nějakého záhadného důvodu oficiálně klesá (nepřipomíná to čtenáři Švédsko?!).

ČR má před volbami. Pro další dovoz imigrantů je oficiálně i neoficiálně celý politický establishment s výjimkou SPD, Volný blok a malých neparlamentních stran (Národní demokracie. Aliance národních sil atd.). Je jedno co dnes před volbami Babiš, Hamáček, I. Bartoš, Fiala, Rakušan, Pekarová říkají, ve skutečnosti imigraci aktivně všichni podporují. Myslete na to před volbami!

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *