O ilegální vstup do Maďarska se letos pokusilo již 80 000 uprchlíků. Podle šéfa ODS Fialy a „občanských stran“ není ilegální migrace téma

Sdílet

O ilegální vstup do Maďarska se letos pokusilo již nejméně 80 000 uprchlíků, většinou mladých muslimů. Většinu se podařilo odrazit na hranici díky hraničnímu plotu, část zadržela maďarská pohraniční stráž a policie. Podobný nápor probíhá i na polské hranici a o organizovaném dovozu mladých muslimů po tisících do Řecka, Itálie a Španělska není třeba mluvit. Masová imigrace probíhá pod pláštíkem koronavirové plandemie zcela bez omezení.

To poněkud kontrastuje s oficiálním přístupem „liberálně demokratické opozice a jejich nezávislými medii“ v předvolebním čase. Podle předsedy ODS Fialy není „migrace téma a o azyl prý žádá jen minimum uprchlíků“, stejně tak bagatelizují ilegální imigraci ostatní předáci tábora „občanské společnosti“ jako TOP 09, KDU, STAN a Pirátů. Není divu, vždyť řada z nich patří mezi otevřené vítače. Třeba Rakušan ze Stanu a Bartoš od Pirátů, byť se k tomu nyní skromně nehlásí.

Asi by se všichni předáci těchto stran měli projít po českých a moravských městech a budou překvapeni, kolik „černých a muslimských uprchlíků“ v našich městech nyní žije a kolik jich přibylo za posledních několik měsíců.

Aron G.


Sdílet

One Reply to “O ilegální vstup do Maďarska se letos pokusilo již 80 000 uprchlíků. Podle šéfa ODS Fialy a „občanských stran“ není ilegální migrace téma”

  1. Dobrý den, v článku se zmiňujete jen o azylantech a nelegálních imigrantech. Větší množství přistěhovalectví odlišných a historicky sem nepatřících etnik se ale odehrává legální cestou. V dnešní době bohužel není tak náročné získat trvalý pobyt nebo dokonce české občanství (zápis otcovství parchanta, fingované sňatky, společnictví ve firmě…) Podle mě bychom se bez takovýchto osob v České republice obešli a jejich absence by nám neublížila.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *