Ministerstvo zdravotnictví považuje Karlovy Vary za cizinu a rozesílá místním sms, aby se po návratu ze zahraničí nechali otestovat :-)

Sdílet

„Česká“ vláda asi plánuje návrat ČR do hranic po Mnichovu z roku 1938. Jinak si těžko vysvětlit rozesílání sms zpráv místním, aby se po návratu „ze zahraničí“ zaregistrovali a nechali testovat.

Jak nám napsal do redakce čtenář, který navštívil včera (sobota) Karlovy Vary, po příjezdu mu přišla sms od ministerstva zdravotnictví, kde ho vítají v zahraničí a vyzývají k registraci před návratem do vlasti! Čtenář má pouze český mobil a přicestoval z Plzeňska. V K. Varech jsou k dispozici pouze „čeští“ operátoři.

Nevíme, zde se jedná o šlendrián operátora, nebo ministerstva zdravotnictví. Nebo je to plánované přejmenování na Karls Bad a přičlenění k nějaké říšské župě jako za protektorátu?! Zpěvák na ministerstvu by pak mohl veřejně prozpěvovat na karlovarské promenádě – Deutschland, Deutschland uber alles!

redakce, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Ministerstvo zdravotnictví považuje Karlovy Vary za cizinu a rozesílá místním sms, aby se po návratu ze zahraničí nechali otestovat :-)”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *