Do ČR bylo oficiálně dovezeno 170 Afgánců! Další z mnoha kalech lží premiéra Babiše a „české“ vlády. Evakuace letadly z Kábulu byla o dovozu muslimů! Připravte se na afgánské sousedy

Sdílet

Premiér Babiš a „česká“ vláda původně mluvila o dovozu 12 (několika) afgánských tlumočníků do ČR. Jenže jaksi vyplulo na povrch, že aktuálně v karanténě čeká 170 afgánských imigrantů! Takže ona slavná evakuace letadly, kterou tolik požadovaly všechny parlamentní strany (s výjimkou SPD , Trikolora a nezařazených poslanců), byla primárně o dovozu 170 muslimů do ČR.

Jedeme tlumočit do Čech! Nástroje už máme.

Jenže tím afgánský transfer do ČR teprve začíná. Každý z těchto 170 Afgánců (a kdo ví, kolik jich přijelo doopravdy) bude mít nárok v rámci spojování rodin na příjezd dalších a dalších. Neziskovky a jejich státem (mimo jiné i úřadem vlády) a EU placení šéfové jako Rozumek a Faldová se o to již postarají. Češi by se tam měli začít připravovat na afgánského souseda. Protože jejich v naší staré vlasti počet bude nyní strmě růst.

Zeptala se děvčata pana Babiše na nové afgánské sousedy?

Byla to zkrátka jen jedna z mnoha nekonečných kalech lží Babiše a jeho vlády. Jim už to ani nepřijde. Lžou o koronaviru, o ekologie a ochraně klimatu, o ekonomice, o imigraci, zkrátka lžou skoro o všem. Přesto se najde část populace, která těm lží pořád věří. Navíc je až zarážející, kde stále berou to číslo 12?! Vždyť když lhali o počtu „neexistujících“ uprchlíků V ČR, Hamáček and Co, také tvrdili, že jich tu je jen 12. Je to snad nějaké magické číslo kalech lží z kabaly?

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *