Dva afgánští uprchlíci znásilnili a zavraždili rakouskou dívenku (13) a veřejnoprávní televize si dělá obavy o jejich možnou traumatizaci?!

Sdílet

Minulou sobotu byla Vídeň svědkem dalšího z mnoha dramat bezuzdného řádění muslimských uprchlíků. Dva afgánští uprchlíci (údajně 18 a 16 let) zdrogovali, znásilnili a potom zavraždili mladou bílou rakouskou dívenku Leonii (13).

Většina bílých Rakušanů je ve skutečném šoku z brutální vraždy. Nikoliv ale redaktoři veřejnoprávní ORT (obdoba ČT). Jeden z nich měl na tiskové konferenci k činu obavu, zda rakouské úřady dělají dost, aby vrahové nebyli ze svého hrůzného činu traumatizováni (video zde)?! Rovněž vyjádřil obavu, zda jim v Rakousku byla věnována dostatečná péče?!

Toho redaktora vůbec nezajímá osud té nebohé dívenky, její rodiny a dalších obětí řádění uprchlíků, on má hlavní starost o dobré zachází s vrahy nebohé dívenky?! Je snad možná větší zvrácenost? To je mu služba cizímu nosatému pánovi důležitější, než osud toho nebohého dítěte?! Takoví lidé si zasluhují přísný trest a ideálně ještě za tohoto života! podporovat zlo je věc špatná a je nutné vyslat jasný signál!

Hans von Graz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *