Piráty a havlisty ovládaná pražská radnice reguluje i chodce na chodníku. Šílenství, nebo malá domů pro „kamaráda z kavárny“?

Sdílet

Když pojedete po pražské ulici Jana želivského na Praze 3 směrem na Palmovku (Praha 7) tak budete míjet před křižovatkou ohrada nevídaný jev. Na chodníku jsou namalovány značky pro chodce. Ty regulují, jak mají rázovat chodci s dětmi po chodníku! Chodník je přitom široký asi 4 metry a pohodlně se tam vyhnou dvě školní třídy. navíc není nijak významně frekventovaný. Koho podobné šílenství na chodníku tedy napadlo? Chodníky jsou v majetku obce. Na pražském magistrátu vládne koalice Piráti, TOP09 a Praha sobě a na místní Praze 3 (kde se malůvka nachází) Piráti, TOP 09 a Zelení.

Jedná se tedy o politické strany/hnutí, které touží ideově po maximální regulaci života běžného bílého člověka (s výjimkou jistého národa, který prý tolik vytrpěl v nedávné historii). Takže to zas tak překvapivé není. Současně se jedná o partaje, kde se stranící shodují hlavně na jednom: naším cílem je se v politice přisát k veřejným prostředkům, protože v normálním životě by jsme se sotva uživili. Takže nelze vyloučit, že je to jedna z mnohých malých domů kamarádům, kteří pak odpovědným straníkům odvádějí povinné desátky. Zda je za tím ideologie, nebo hrabivost, nebo kombinace obojího, nevím, ale to na bizarnosti chodníku nic neubírá.

řidič ze Sedlčan


Sdílet

2 Replies to “Piráty a havlisty ovládaná pražská radnice reguluje i chodce na chodníku. Šílenství, nebo malá domů pro „kamaráda z kavárny“?

  1. Z článku: „které touží ideově po maximální regulaci života běžného bílého člověka (s výjimkou jistého národa, který prý tolik vytrpěl v nedávné historii).“
    Komentář: Z kontextu článku vůbec netuším, o jaké etnikum by se mohlo jednat 🙂 Napadají mě třeba Poláci, Rusové, Srbové…ale tímto směrem se obvykle politici z tábora liberální demokracie [ jejichž češství také nemusí být tak úplně košér] obvykle neubírají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *