Uprchlík útočil na kolemjedoucí Němce nožem za pokřiku allahu akbar. Policie ho zastřelila a zkoumá jeho motiv

Sdílet

Hamburk zažil divoký pátek. Uprchlík ozbrojený nožem napadal náhodné motoristy, kteří jeli kolem. Přitom křičel allahu akbar (muslimské bůh je velký). Přivolaná policie se pokusila nejprve uprchlíka zastavit pepřovým sprejem a teaserem, ale uprchlík začal útočit i na policisty. Policisté proto použili střelnou zbraň a uprchlíka zastřelili.

Policie nyní zjišťuje motiv. Jednalo se o teroristický útok, nebo jako v případě uprchlíků o „psychicky narušeného jedince“, který nemá nic společného s islámem? Čtenáři mohou začít typovat, ke které možnosti se vedení policie přikloní.

V německých oficiálních mediích se sice zpráva objevila, ale bez určení totožnosti a národnosti pachatele. Proto si klidně můžete myslet, že útočníkem byl bílý Němec, nebo třeba Polák.

Multikulturní obohacování se začíná vymykat kontrole a hrozí přerůst v otevřený teror uprchlíků vůči původnímu obyvatelstvu. Budou se Němci bránit? Zatím to s výjimkou bývalé NDR na obranu před agresivními imigranty nevypadá.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Uprchlík útočil na kolemjedoucí Němce nožem za pokřiku allahu akbar. Policie ho zastřelila a zkoumá jeho motiv”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *