Izrael s velkou slávou zavedl očkovací korona pas a včera ho potichu zase zrušil

Sdílet

Izraelská vláda s velkou slávou před 3 měsíci zavedla korona pas pro očkované Izraelce. Ten jim měl umožnit návštěvu restaurací, divadel a posiloven. Legálně tak vznikla vrstva druhořadých občanů, kteří z nějakého důvodu očkování neprověřenou vakcínou odmítali, kterým bylo výše uvedené zakázáno.

Jenže od 1. června je tento korona pas zrušen a do restaurací, divadel, posiloven mohou zase všichni. Přitom naočkovaná je pouze polovina populace (56%) a k dosažení stádní imunity podle současné „vědy“ je potřeba 70-80% proočkované populace. Očkování ale odmítá jednak ortodoxní židovská komunita a také arabská menšina, obě nemají k vakcínám důvěru, byť každá z jiného důvodu. Vše proběhlo pochopitelně bez fanfár a pěkně v tichosti, aby si nikdo nevšimnul. Neb snad o té události informují česká (slovenská, německá atd.) mainstreamová media?!

Co přesně vedlo izraelské úřady k zrušení korona pasu není úplně známo a bude proto zajímavé sledovat, jak dopadne „česká“ vláda. Pokud velká část veřejnosti odmítne tuhle novou totalitu, tak se jim nosatá korona diktatura zhroutí jako dům z karet! Je to o každém z nás.

VIP


Sdílet

9 Replies to “Izrael s velkou slávou zavedl očkovací korona pas a včera ho potichu zase zrušil

  1. Ono, copak my, to musí přijít vůbec z EU ten impuls, že se inspirují Izraelem v tom smyslu, že by ta bumážku jménem Covidpas byla zrušena.

  2. Bývam v Izraeli a je to pravda. V praxi nerealizovateľny výmysel. Čím skôr si to zvyšok sveta uvedomí, tým lepšie.
    A že o tom je ticho, tiež o niečom svedčí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *