Šokující studie z Francie. Po očkování proti koronaviru zemře víc lidí než „s koronavirem“. Kdo tají české oběti očkování proti koronaviru?

Sdílet

Oficiální korona kampaň, že vakcíny „vyřeší“ koronavirou pandemii, dostala další velkou ránu.

Francouzská toxikoložka Véronique Malard a inženýr Philippe Pradat analyzovali oficiální data francouzské zdravotnické agentury (ANSM) zemřelých „s koronavirem“ a zemřelých po očkování v období mezi 1. březnem a 5. květnem.

Jejich analýza ukázala šokující závěr. Počet úmrtí na koronavirus koreluje s počtem očkovaných. Konkrétně na 700 očkovaných připadá jeden zemřelý. Počet zemřelých po očkování je o 16,4% vyšší než počet zemřelých s koronavirem.

Ona i roční statistika tuhle hypotézu potvrzuje.

Od 1.1 2020 do 1. 1. 2021 zemřelo ve Francii s koronavirem 82.226 osob, což je 0,12222 % celkové francouzské populace. Počet úmrtí vakcinovaných osob při poměru na 700 očkovaných připadá jeden mrtví, je ale na úrovni 0,1428%!

Není divu, současná vakcinační kampaň je masový laboratorní test na živých lidech. Vedlejší účinky nových experimentálních vakcín (Pfizer, Moderna) a rychlokvašek (Astra/Zeneca atd.) nikdo nezkoumal a tak nemůžeme být umírajícími očkovanými překvapeni.

Jako perlička na konec. V průběhu strašlivé pandemie, která kosila údajně celou populaci, oficiální počet obyvatel Francie VZROSTL! Na konci roku 2020 žilo ve Francii o 0,3 % víc obyvatel!

Podobná data jsou bohužel hlášena i z dalších zemí, kde se masivně očkuje. Lze proto předpokládat, že podobně je to i v ČR. Jenže úřady se snaží úmrtí a vedlejší účinky korona vakcín bagatelizovat.

Rozumným postupem by bylo okamžité zastavení očkování a podrobná a poctivá analýza dat úmrtí po očkování a vedlejších účinků očkování. Na základě nich, pak zahájit veřejnou rozpravu o smyslu očkování. Nic takového se ale neděje. V ČR „česká“ vláda a „odborníci“ jako Prymula, Maďar, Arengerber, Chlíbek, kteří jsou přímo napojeni na farmaceutickou lobby (psali jsme zde) naopak požadují očkování už i nejmenších dětí od podzimu letošního roku. Přitom sami se očkovat nenechali, stejně jako generální ředitel výrobce vakcín Pfizer A. Bourla.

Dovolí jim Češi sáhnout i na jejich děti? Děti jsou budoucností národa, bez nich národ zahyne.

Jan Beran, Francie


Sdílet

One Reply to “Šokující studie z Francie. Po očkování proti koronaviru zemře víc lidí než „s koronavirem“. Kdo tají české oběti očkování proti koronaviru?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *