Multikulturní francouzský venkov. Uprchlíci zbili železnými tyčemi starostu malého městečka. Kdy propukne občanská válka?

Sdílet

Ouges je malé francouzské městečko kousek od Dijonu a má asi 1 500 obyvatel. takže je to taková větší vesnice. Ale i zde již řádí multikulturalismus přenesený z velkých francouzských měst. Starosta Jean-Claude Girard (běloch a Francouz) si zde odvážně dovolil zastavit mladého uprchlíka na mopedu kvůli bezohledné jízdě. Ten mu začal vyhrožovat, že zavolá „bratry“ a to se i stalo. Za chvíli dorazila dvě auta a motorky a z nich vyskákali příbuzní mladíka a napadli starostu železnými tyčemi a brutálně ho zbili. Imigranti zkrátka ukázali, kdo je ve městě pánem a starosta to rozhodně není!

Případ vyšetřuje policie a politici v Paříži dumají, jak uklidnit francouzskou veřejnost. Ta je ve varu po letech orgány tolerovaného/podporovaného teroru ze strany imigrantů. Francouzští vojáci již dokonce otevřeně mluví o vojenském převratu a mají podporu bílé Francie. Občanská válka je tedy jeden z reálných scénářů budoucí Francie. Češi by se na podobnou alternativu měli začít připravovat. I tam mají stále rostoucí komunity neintegrovaných menšin a pokud propukne otevřený boj v jiné evropské zemi, tak je zde reálný scénář, že se sem dovezení mladí uprchlíci pokusí o uchvácení moci podle instrukcí svých chlebodárců a propukne násilí i tam. Tomu je potřeba hned zabránit ráznou akcí a na policii a armádu se nedá spoléhat. Ale organizovaná a vyzbrojená místní domobrana, může podobný pokus o uchopení moc ze strany dovezených uprchlíků válečníků rychle zlikvidovat rozhodnou akcí. Proto by se měli Češi začít cvičit v používání střelných zbraní a legálně si je na svojí obranu obstarat. Jsme ve válce, náš nepřítel mám ji vyhlásil již před hezkou řádkou let a pokud to nevezmeme na vědomí a nezačneme se bránit, tak nás čeká smutný konec.

Jan Beran, Francie


Sdílet

One Reply to “Multikulturní francouzský venkov. Uprchlíci zbili železnými tyčemi starostu malého městečka. Kdy propukne občanská válka?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *