Švýcaři v referendu odmítli zákon o „uhlíkové dani“

Sdílet

Švýcarští občané odmítli v referendu 13.6.2021 návrh zákona o zavedení klimatické uhlíkové daně, která je plánována pro celou EU. Přestože media, vláda, nadnárodní organizace, univerzity a neziskovky tento CO2 zákon podporovaly. Je to těžká rána klimatické lobby, která má přispět k deindustrializaci Evropy, která bude odpovídat technologické úrovni nově přiváženého obyvatelstva z Afriky a Asie, které má podle nosatých plánů nahradit původní bílé obyvatelstvo.

Je to rovněž další z mnoha debaklů podvodných „výzkumných“ agentur, které předpovídaly vítězství klima lobby a přijetí zákona.

Jaké z toho plyne poučení. Pokud lidé nerezignují na zdravý rozum, tak se mohou účinně bránit. Je jedno zda jde o klima hysterii, plandemii koronaviru, nebo imigrantskou krizi.

KPI


Sdílet

2 Replies to “Švýcaři v referendu odmítli zákon o „uhlíkové dani“

  1. Pokud jde o agendu CO2, tak marně mi napadá – neslyšeli jsme podobné žvásty ještě o jiném plynu? :-))))
    Jinak mainstream v ČR bere nastolení totality Green deal v podstatě jako hotovou věc (např. ukončení provozu uhelných elektráren, konec provozu vozidel na klasická paliva)

    1. Kdyz se omezí CO2 v ovzduší, aby ještě něco zůstalo pro naši zeleň na Fotosyntézu a následně kyslík pro stále rostoucí lidstvo ….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *