Pražská radnice a EU vnucují agresivní multikulturní propagandu již dětem v mateřské školce. Místo pexeso hrají děti mixeso s černochem a běloškou

Sdílet

Moje vnouče přineslo ze školky podivnou brožurku zvanou Mixeso, která je vydaná radnicí Prahy 3 a placená EU.

Je to knížečka vskutku pozoruhodná. Na titulní stránce je obrázek dredatého černocha a bělošky. Tedy klasický multikulturní stereotyp: muž černoch a žena bílá a k tomu název Mixeso od slova míchat (mix). Tím se již nejmladším dětem vnucuje multikuturní přeměna Evropy, kdy páření (mixováním) mezi černochem a běloškou vznikne „nový přičmoudlý Evropan. Pro bílého muže pak není místo v tomto krásném novém světě. Podle webových stránek na radnici v Praze 3 vládne koalice TOP09, Piráti a Zelení. Tedy mix otevřeně neomarxistických stran.

Čtenářka z Prahy


Sdílet

3 Replies to “Pražská radnice a EU vnucují agresivní multikulturní propagandu již dětem v mateřské školce. Místo pexeso hrají děti mixeso s černochem a běloškou

  1. Pražáci, ale máte, co jste chtěli. Tak se nedivte. Jsem pevně přesvědčen, že na podzim stejně budete volit TOP09 a Piráty se starosty.

  2. Již dříve jsem slyšel nezávisle od dvou lidí, že Praha je taková evropská multikulti metropole, ale ono už až tak to došlo na Praze 3?
    Pamatuji si, že se tu vyskytli dva články, jak se migranti objevují v našich velkých městech, ať už Praha, Brno nebo Olomouc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *