Automobilka BMW podporuje LGBT agendu. Ale ne všude. Je LGBT propaganda určená jen pro bílé lidi?

Sdílet

Německá automobilka vyrábějící luxusní vozy BMW aktivně v posledních letech velmi aktivně podporuje LGBT++P agendu. Vozy BMW jsou viděny na nejrůznějších pride pochodech LGBT pýchy, automobilka připívá LGBt hnutí finančně, barví loga firmy a“bavoráky“ do duhových barev a vynucuje si podřízení LGBT agendě i u svých zaměstnanců.

Automobilka sice působí celosvětově, ale ne všude LGBT agendu tlačí. Zdá se, že její primární tlak na LGBT agendu je soustředěn pouze na trhy bílého člověka v Evropě, Severní Americe a Austrálii.

V Saudské Arábii BMW duhové logo nikdy neprezentuje. Proč asi?

Třeba v Saudské Arábii BMW nikdo logo na duhové nemění! Podobně konzervativní je i v Číně a na dalších trzích. Takže je to vlastně takový rasismus na ruby.

Stejně se chovají i další nadnárodní korporace, které podporují LGBT propagandu pouze v zemích bílého muže. To asi nebude náhoda, že?! Kdo má zájem na likvidaci bílého člověka a bílých národů v Evropě a Americe? Vše ukazuje na to, že ten zájem na likvidaci bílého člověka je dlouhodobý. Kdo za tím je? Odvážíme se to konečně zase říkat nahlas, nebo půjdeme na porážku jako ovce?! Času na záchranu nám moc nezůstalo. Jsme ve válce, kterou nám nepřítel vyhlásil již před mnoha lety.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *