Orbán předložil zákon zakazující LGBT a homosexuální reklamu mezi mladými lidmi. Západ z toho šílí

Sdílet

Minulý čtvrtek předložil maďarský předseda vlády V. Orbán návrh zákona zakazující LGBT a homosexuální propagandu mezi nezletilými. To bude mimo jiné znamenat i zákaz reklam velkých korporací, které v červnu (který je označen za „pride month“ – měsíc LGBt++P) zbarvují svá loga a stránky do barev LGBt++P hnutí. Některé firmy jdou dokonce tak daleko, že v té době mění design svých výrobků na LGBT++P design například Pepsi, Coca Cola, Mondelez (výrobce sušenek Opavia) , BMW, Hilton atd.

To všechno bude podle nového zákona zakázáno. Jelikož Orbán a jeho Fidez mají v parlamentu jasnou většinu, tak zákon bude nepochybně přijat. V Maďarsku je již definováno ústavou manželství jako svazek muže a žena a stejno pohlavní páry mají zakázané adopce.

Západ (kam prý chceme patřit) z toho pochopitelně šílí. Prý je třeba Orbánovi ukázat co je „diverzita“ , Maďarsko musí prý být potrestáno za homofobii atd. Jenže Maďaři je mají „na salámu“ a dál si chrání rodinu a národ.

Orbánova iniciativa hořce kontrastuje s „českou“ vládou a parlamentní opozicí (výjimka SPD a Trikolora a Volný). Vláda i opozice (ODS, TOP09, KDU, Piráti, STAN) LGBT++P agendu otevřeně podporují včetně adopcí dětí pro homosexuály.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *