Němečtí fanoušci vzkazují klubu, „vaší podporu LGBT máme u prdele“

Sdílet

Německý fotbalový klub Rot-Weiß Erfurt (FC RWE – červeno bílý Erfurt) se aktivně připojil k měsíci podpory LGBT++P hnutí na svém webu, kde dokonce změnil tradiční barvy klubu na duhové.

To rozlítilo fanoušky klubu, kteří vyvěsili protestní banner s nápisem „Euer #Pridemonth interessiert uns einen Scheiß. Unsere Farben bleiben für immer Rot und Weiß!“ (vaší podporu měsíce pýchy máme u prdele. Naše barvy zůstávají navždy červená a bílá!). To přirozeně vyvolalo vlnu rozhořčení o nedostatku „tolerence“ a bujení homofobie mezi fanoušky klubu na sociálních sítích.

V Německu se červnu připojují k podpoře LGBT propagandy mnohé sportovní kluby a kapitán německého národního fotbalové mužstva M. Neuer dokonce měl při mezinárodním zápase kapitánskou pásku v duhových barvách.

Ničení tradiční rodiny a podpora perverzního životního stylu LGBT++P komunity je dnes v Německu jedno z hlavních témat. Vedle masové imigrace a očkování. Dokáží se tomu ještě normální Němci vzepřít? Nebo potupně skončí v duhové totalitě, která se později přemění na muslimský chalífát?!

¨Co myslíte, kdy se k podobné pride aktivitě připojí nějaký český klub? Který bude první? Já to odhaduji na Slávii Praha, kvůli jejímu tradičnímu původu a orientaci.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *