Šokující studie – Evropský soud pro lidská práva je prolezlý soudci – neziskovkáři od Sorose

Sdílet

Parlamentní shromáždění rady Evropy zahájilo vyšetřování vazeb soudců Evropského soudu pro lidská práva a agresivních neziskovek. Výsledky jsou v pravdě šokující. Jedná se o obrovský střet zájmů. V letech 2009-19 bylo ze sta trvalých soudců 22 přímo bývalých zaměstnanců, nebo spolupracovníků politických neziskovek, prosazujících agresivní levicovou agendu. Tito soudci pak v tomto období rozhodovali 88 případů, které tyto neziskovky k soudu podaly.

Z neziskovek byla nejaktivnější Open society fund G. Sorose, která soudu dodala hned 12 aktivistů, Helsinský výbor dodal 7 soudců, Amnesty international 2 soudce aktivisty.

A soudci aktivisté se snažili si svojí jidášskou mzdu zasloužit. Například András Sajó, zakladatel Strředoevropské univerzity v Budapešti, v roce 2009 rozhodl o zákazu křesťanských křížů v italských školách. Podnět soudu tehdy podal jistý „rodič“ aktivista neziskovky. Další povedený „soudce“ je Yonko Grozev, který v roce 2015 zastupoval skupinu Pussy Riot a tentýž rok se stal soudce soudu! Nikomu to pochopitelně nevadilo!

Není divu, že Evropský soud pro lidská práva se těží velmi malé prestiži a je jasné, že to je jen globalistický nástroj likvidace bílých evropských národů.

Sára Stein, NYC. USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *