Německá katolická církev začne prosazovat genderovou pestrost! Čemu se divit, když se její kardinál jmenuje Marx a napsal knihu Kapitál?!

Sdílet

Německá katolická církev se rozhodla nabrat „pokrokový trend“ a začít plně uznávat a propagovat genderovou pestrost! Důvodem podle kleriků je, že se některé osoby nechtějí, nebo nemohou přiřadit k mužům, nebo ženám! Rozhodla o tom Centrální rada německých katolíků při hlasování v poměru 86 pro a 54 proti! Německá katolická církev začne být stejně genderově inkluzivní jako třeba lgbt organizace, nebo orgány EU.

Co na tom, že nedávno německé úřady oznámily, že osob, které se identifikují jako 3. a jiné pohlaví je za ta léta v Německu jen 220 (psali jsme zde) !? To přece není pro vedení německých katolíků důležité!

Co ale čekat od vedení církve, kde se kardinál jmenuje R. Marx a napsal rovněž (jako jeho údajný příbuzný) spis das Kapital?! Kardinál Marx je totiž rozhodným zastáncem a podporovatelem LGBT++P agendy, enviromentalismu a masové imigrace

Německé kostely zejí prázdnotou, proč by tam měli věřící chodit? Vždyť pro německý katolický establishment je Bůh něco jako marketingový nástroj, který se sice hodí, ale nikdo v něj přece dávno nevěří! Stejně jako nikdo z nich nebere vážně nějakou bibli. Je to jako v politickém marketingu, platí to, co se zrovna hodí!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *