Mladý německý politik AfD napsal, že černoši se nikdy nemohou stát Němci. Hned ho chtějí vyloučit ze strany

Sdílet

Předseda mládežnické organizace Junge Alternative, která se hlásí k AfD, Marvin T. Neumann (27) byl do čela zvolen teprve nedávno, ale jeho politická kariera podle všeho končí. V příspěvcích na Twitteru se totiž dotkl řady „tabu témat“. Například napsal, že „černoši a jejich potomci se nikdy nemohou stát Němci“. také podle něj neexistují „žádní černi Evropané“.

Odvážný mladík má podle všeho pravdu, oni opravdu žádní černí Němci, ani Evropané neexistují. Stejně jako neexistují Češi Cikáni, nebo Vietnamci. Jenže podobná pravda není v Německu dnes dovolena vyslovit. Proto se jeho mateřská strana AfD rozhodla, že ho zbaví funkce a vyloučí ze strany. Prý podobné výroky dělají z opozice extremisty a teroristy, což jí může ohrozit u voleb. To je poněkud komické.

Možná si ještě činovníci AfD nevšimli, že se volby v liberálních demokraciích nerozhodují ve volebních místnostech, ale při počítání hlasů. Takže volby jsou již předem rozhodnuté. J.V. Stalin komentoval poválečné volby v Itálii a Francii, „není důležité, kdo jak volí. Ale kdo počítá hlasy“. Tato letitá moudrost platí v liberální demokracii úplně stejně jako v nějaké banánové republice v Africe, či Střední Americe. Stejně tak není jasné, komu se předáci AfD chtějí zavděčit. Velká část Němců má dnes imigrantů plné zuby a na podobnou rétoriku slyší.

P.S. Mladík proto raději z partaje sám vystoupil včera vystoupil.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Mladý německý politik AfD napsal, že černoši se nikdy nemohou stát Němci. Hned ho chtějí vyloučit ze strany”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *