Co je pro klima horší dítě, nebo pes?

Sdílet

Boj proti klimatické změně je v posledních letech oficiální top agendou všech pokrokových vlád a mezinárodních organizací a řady „odborníků“. Ti vypočítali, že zplození nového dítěte vytvoří v budoucnosti 58 tun CO2 ročně! Proto doporučení aktivistů bělochům je, nemít raději již žádné děti. Do kampaně proti dětem se zapojila i řada „celebrit“ a mají podporu oficiálních medií.

Někoho možná udiví, že tato propaganda není zaměřena třeba na muslimské, nebo židovské rodiny, které mají často mnoho dětí, ale jen na bílé západní lidi. Já doporučují nad tím moc nehloubat z praktických důvodů! To by čtenáři hned nad hlavou mohlo začít tančit hejno paragrafů trestního zákona.

Nyní si „vědci“ kladou stejnou otázku i u domácích zvířat, těch totiž v Evropě a USA výrazně přibývá! Psy a kočky totiž vyžadují speciální krmivo a to je většinou připraveno z masa krav a ryb! Navíc spousta lidí si domácího mazlíčka pořídila místo dětí, aby se necítili osamoceni. Zde se vloudila chybička, cílem hnutí nemít děti, nebylo nahradit jejich nepřítomnost domácími zvířaty. Proto musí nastoupit propagandistická korekce.

Nejlepší by tedy bylo nemít a ni děti a ani domácí zvířata, alespoň to tvrdí propagátoři záchrany planety.

Myslíte, že se tím řídí pánové jako Rothschild, Baruch, Goldstein apod.? Nebo je to jen pro nás ostatní nevyvolené (podle nich) k dalšímu životu na téhle planetě?

vědátor


Sdílet

2 Replies to “Co je pro klima horší dítě, nebo pes?

  1. Z článku:
    „Boj proti klimatické změně je v posledních letech oficiální top agendou všech pokrokových vlád(…)“
    Komentář Jerryho Uchamury: Marně mi napadá, neslyšeli jsmenpodobné žvásty ještě o jiném plynu? :-))))

  2. Psalo se o tom již nějaký čásek před covidem na mainstreamu. Hned řeknu z fleku, že aby se běloch vzdal dítěte pro záchranu klimatu je prázdné ekologistické gesto, ona ta propagačka s tím, jaká ekozátěž je dítě, by měla směřovat na Afriku, tam je strašně vysoká porodnost a zároveň se snížila dětská úmrtnost. Bylo by pak na místě zapracovat na tom, že není třeba rodit tolik dětí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *