Kolik je v ČR doopravdy osob 3. pohlaví? Podle čísel z Německa by jich mělo být asi 27 z 10,2 milionů!

Sdílet

Pokrokové síly zkázy“ jako Piráti, Zelení, TOP 09 atd. hovoří o nutnosti oficiálního zavedení 3. pohlaví pro osoby, které se nepovažují ani za ženy a ani za muže (v politicky korektních kruzích se jim říká trans a nebinární osoby). Prý jsou jich stovky a tisíce. Poslanec Pirátů Profant kvůli tomu požaduje vypuštění pohlaví z občanských průkazů. Aktivisté z různých neziskovek a politických stran požadují zavádění zvláštních toalet a další podobné nesmyly. Nikde ale nezaznívá seriózní odhad, kolik takových osob v ČR skutečně je. To má důvod, čísla uváděná „pokrokářskými silami“ jsou záměrně nadsazená.

Jediné relevantní číslo z regionu pochází z Německa. Tam se v letech 2009 a 2019 přihlásilo k 3. pohlaví 220 osob (slovy dvěstědvacet)! z celkem asi 81 mil. obyvatel Německa (výše uvedený údaj je oficiální počet obyvatelv Něměecku, skutečný počet obyvatel Německa bude asi kolem 84 milionů díky masivní řízené imigraci z Afriky a Asie).

Když to tedy oficiální údaje z Německa přepočteme na počet obyvatel v ČR tak dostaneme číslo 27 osob, na Slovensku 14 osob, které by se měly hlásit k 3. pohlaví! To jsou naprosto směšná čísla, kritici sice budou křičet, “ ve skutečnosti je jich víc, oni se bojí ke své identitě přihlásit kvůli „transfobii společnosti“. Jenže v Německu na to měli 10 let, transfobie tam je trestný čin a přesto se nepřihlásil nikdo! Dále nelze pominout, že mezi transsexuálové jsou často zařazováni běžní homosexuálové a lesby, které pouze trpí jistým druhem exhibicionismu. I kdyby těch osob bylo v ČR 100, musí se jim přizpůsobovat dalších 10,2 milionu Čechů? Stavět pro ně všude extra záchody a další zařízení, nechat si omezovat svobodu slova, ničit vzdělání budoucích generací? To je přece ekonomicky, společensky a lidsky naprostý nesmysl.

Z toho plyne, že se jedná o uměle vytvořený problém jehož cílem není inkluze „transsosob“do společnosti, Žádné totiž neexistují a těch pár nešťastníků (v ČR 27 kusů) si zaslouží politování a odbornou péči v příslušné léčebně.

Cílem je rozvrat normální rodiny a společnosti.

Úplně stejné to je se zájmem homosexuálů o „manželství“. Ten je rovněž zcela minimální, to ukazuje zanedbatelný počet uzavřených registrovaných partnerství. Gayové z podstaty svého životního stylu (užij co můžeš a po nás potopa) nemají o trvalé vztahy zájem, vždyť jeden homosexuál má v průměru 120 sexuálních partnerů za život (heterosexuál 10 partnerek)! Bude se kvůli pár výjimkám ničit zavedená instituce manželství prověřená staletími?!

I zde se jedná o zcela zástupnou agendu, která má za cíl rozvrat společnosti.

Klíčová otázka je ale jiná. Mají politické síly, které trans a homo agendu tlačí povědomí o skutečné situaci? Nepochybně mají. Ví, že žádné transoosby u nás nejsou. Proč to tedy dělají? Je snad poslanec Profant od Pirátů blázen? Nikoliv, on moc dobře ví, co dělá. Bohužel také ví, jakým silám zla slouží a jeho motivace k té službě je velmi temná.

prometheus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *