Němečtí katoličtí kněží začali žehnat homosexuálním párům! Bible jako snůška židovských báchorek?

Sdílet

Homosexuální páry mohou od 10. května 2021 přijmout požehnání od katolických duchovních ve 100 kostelech po celém Německu v rámci „žehnajících bohoslužeb pro milující se“ (Segensgottesdienste für Liebende). Podle participujících duchovních je odmítání požehnání homosexuálních párů proti boží lásce. Jedná se se o reakci aktivistických kněží a neziskovek na prozatímní nesouhlas s podobnou kněžskou praxí ze strany vatikánské kongregace pro otázky víry, která podobné jednání kněžím zakazuje.

Aktivitu vedle asi 100 kněží podporují rovněž třeba organizace pro reformu církve „Maria 2.0“.

Z vedení německé katolické církve se zatím žádná kritika neozvala. Není divu, když se německý kardinál jmenuje R. Marx a údajně se jedná o příbuzného K. Marxe.

Nesmělý věřící by asi namítl, že homosexualita je přímo zapovězena v bibli a jedná se o smrtelný hřích. Jenže pro většinu současné katolické hierarchie je bible jen snůška starých židovských báchorek a v boha věří přece dneska jen blázen a zpátečník!

Není mnoho perverzí, které by dnes německá katolická církev nepodporovala. Namátkou homoagendai, muslimská imigrace, islamizace země, transgenderová agenda atd.

Milan V Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *