Kdo je víc vyvolený? Německá veřejnoprávní televize pozvala do vysílání muslimskou kritičku Židů a Izraele a už je malér

Sdílet

Německá veřejnoprávní televize Südwestdeutsche Rundfunk (SWR) si pozvala do multikulturního a diverzifikovaného pořadu „five souls“ (pět duší) muslimskou kritičku Židů a Izraele Feyza-Yasmin Ayhan, která před časem v mešitě v rámci kulturního pořadu (považuje se za umělkyni) kritizovala Židy a Izrael v rámci palestinskou-židovského sporu.

Okamžitě se strhla mela. Kdyby umělkyně kritizovala bílého německého gojima, pak by bylo vše v pořádku, ten si nadávky a urážky zaslouží, ale kritizovat vyvolenou menšinu Židy?! To přece nejde! Přece jenom i v té vyvolenosti menšin je jistá hierarchie! Nebo je snad muslim v Německu stejně vyvolený jako Žid? Co myslíte?

Na závěr otázka k častým debatám na sociálních sítích. Jak známo multikulturalismus vzešel z učení neomarxistů, kde prvotní platforma byla tzv. „frankfurtská škola“. Kolik ze zakladatelů a členů této „skupiny“ bylo muslimského vyznání?

Milan v Nemecku


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *