Breaking news! Židé se zřekli Talmudu a Muslimové koránu. Vše na přímluvu papeže Františka

Sdílet

Jak aškenázský, tak sefardský vrchní rabínát vydali veřejné prohlášení, že se Židé zříkají učení Talmudu. Dle vrchního sefardského rabína Josefa Ovadii Talmud nesloužil porozumění mezi národy, a byl proto prohlášen od 2. dubna 2021 za neplatný! Dokonce byl vydán zákaz jeho výuky v ješivách a talmudských školách po celém světě.

Podobně zareagovali také muslimské náboženské autority sunitského a šíitského islámu tiskovou zprávou o zneplatnění Koránu. Po společné poradě uspořádané v Rijádu vydali prohlášení, že Korán překáží řádnému začlenění muslimských uprchlíků v Evropě do tamějších společností a proto s definitivní platností ruší jeho závaznost pro muslimské věřící.

Hlavní hybnou silou za těmito neobvyklými kroky byly vroucné modlitby a diplomacie papeže Františka. Dále hodlá papež František s oběma těmito náboženstvími vypracovat novou svatou knihu, která bude univerzálně platná pro všechny věřící po celém světě. Při té příležitosti budou do svaté knihy zahrnuty moderní kapitoly ekologie, LGBT++P, NWO, korona virus, a bezhotovostní společnost.

Zprávu přivítali přední světoví státníci, mezi prvními prezident USA Joe Biden, a také česká vláda. Dle ministra Red Sweatera je ČR na hladké zavedení nového náboženství připravená. Zástupci Církve katolické, Federace židovských obcí a Ústředí muslimských obcí se domluvili, že již od 12. dubna 2021 začnou ve svých kostelech, synagogách a mešitách uzpůsobovat program podle nového náboženství.

Ahmed Pružinský, Vatikán


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *