Poslanec Volný jako řízená diskreditace odmítačů korona hysterie a očkování? Čím se podobá sociologovi Hamplovi s jeho „zakazovanou knihou“?

Sdílet

Opoziční poslanec Volný (dříve SPD) je „najednou“ hvězdou oficiálních medií. Dokonce mu byl dán prostor, aby se vyjádřil ke své minulosti, kdy měl údajně pronajímat byty chudým Cikánům za státní podporu v bydlení.

Stačilo mu tak málo, jen se trochu „popral“ o mikrofon na schůzi parlamentu. A vida, nyní je z něj hvězda opozice a nezná ho snad jen úplný ignorant. Má to ale několik ale: ještě nikdy v posledních 20 letech se nestalo, aby byl skutečně opoziční poslanec miláčkem médií. Poslanec Volný je zadržován policií a následně s mediální slávou propouštěn. Posílá do nemocnice FN Motol léky pro zvířata a nemocnice oficiálně oznamuje, že léčí lidi a ne zvířata, a mnoho dalších podivných věcí.

Jeden by si skoro řekl, že je divné, že takovému „pošukovi“ je děláno PR zrovna v době, kdy je potřeba zdiskreditovat odpůrce korona hysterie a hlavně očkování.
Kdy si člověk neznalý věci u televize řekne: „s těmi odmítači očkování je to nějaké divné, když je reprezentuje v televizi takový trouba“?! Aby si to řekl, k tomu mu postačí pár podobných zpráv, jako ty výše napsané.

Někdo namítne, vždyť oni mu dávají oficiální media prostor, aby se zdiskreditoval sám. Opravdu? Vždyť kdo médiím brání v tom, aby z něj dělala „blázna odmítače“ i bez jeho účasti? Zvali snad do televize kritika Židů Adama Bartoše (předsedu Národní demokracie), nebo Michala Semína z akce D.O.S.T., když kandidoval do mediální rady? Nezvali! Z Bartoše média hned udělala „zločinného antisemitu“ a ze Semína alespoň „antijudaistu“! Nikdo je nikam zvát nepotřeboval, média vše provedla bez jejich účasti a možnosti se hájit. Proto mám podezření, že tohle naopak zavání řízenou akcí ze strany establishmentu.

Trochu to z minulosti připomíná sociologa P. Hampla. Ten stál u krachu několika vlasteneckých projektů, a následně mu bylo děláno dle všeho umělé PR s jeho knihou „Prolomení hradeb“, v níž měl za cíl odvést pozornost od skutečných viníků imigrační krize, což nejsou muslimové, ani byrokraté! Také mu tu knihu zakazovali a hned povolovali atd. Dnes už mohl otevřeně přiznat barvu a jako správný korona hysterik se veřejně přihlásit ke svým!

V politice se jen velmi málo věcí děje náhodou a projekt Volný moc spontánně a náhodně nevypadá.

Janina Dubovcová

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Poslanec Volný jako řízená diskreditace odmítačů korona hysterie a očkování? Čím se podobá sociologovi Hamplovi s jeho „zakazovanou knihou“?

  1. Poslanec Volný je jediný politik, který má koule se otevřeně postavit za svou věc a nést kůži na trh. Ivermectin funguje a kdyby nebylo pana Volného, pár lidí navíc by už bylo mrtvých. Ten zbytek jsou jen kecy. Viděl jsem, jak se ho reportéři snažili ugrilovat na těch jeho cigánských domech, viděl jsem ho v DVTV jak zničil Veselovskýho. Nikdo mu nenadbíhal, nikdo ho nešetřil. Pozvali ho tam, aby ho zesměšnili, ale nezdařilo se jim to. Teď ho chtějí finančně zničit opakovanými pokutami za nenošení roušky v Parlamentu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *