„Výzkum“: Za vysoký podíl počtu uprchlíků sexuálních násilníků mohou švédské ženy, které znásilnění nahlásí!

Sdílet

Současná doba zdá se přeje „nezávislým odborníkům a vědcům“. Ti totiž dokáží vysvětlit cokoliv tak, jak zrovna vládnoucí elity potřebují. Například ve Švédsku je známo, že většinu znásilnění žen provedou uprchlíci nebílé barvy pleti. Proto bylo potřeba rychle přijít s „výzkumem„, který to svede na někoho jiného. Podle švédského výboru pro prevenci kriminality za tím prý možná vězí právě ony znásilněné bílé Švédky.

Podle „výzkumníka“  Stina Holmberga je to prý tím, že většina znásilněných žen prý má tendenci hlásit znásilnění pouze tehdy, pokud je viníkem uprchlík! Ne to není žert, ženám podlé téhle „pseudovědy“ nevadí znásilnění, ale to, že prý je znásilnil neběloch z nižších společenských vrstev. Na vině tedy není muslimská ideologie, která považuje ženu za podřadného tvora, ale „švédský rasismus“! Co na to říct, že dotyční vědci patří zavřít, bud do blázince, nebo vězení“!

Nedělejme si iluze, že „čeští sociologové a genderoví vědci“ jsou jiní. Stačí se podívat na témata jejich diplomových prací a následných zaměstnání.

VIP


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *