Německý majitel bytu šel vystěhovat syrského uprchlíka. Skončil s těžkým zraněním v nemocnici. Když se probral z narkózy, tak zjistil, že uprchlíka policie již propustila

Sdílet

Německý majitel bytu v Karlsruhe šel soudně vystěhovat syrského uprchlíka, kterému stát platil pokoj v jeho sdíleném bytu. Šlo o tzv. WG (Wohngemeinschaft), kdy si několik lidí pronajímá společně byt. Uprchlík totiž opakovaně obtěžoval ženské spolubydlící a dělal i další potíže. Proto se ho majitel rozhodl soudně vystěhovat. Když se ale dostavil do svého bytu, tak na něj uprchlík vytáhl ostrý předmět (břitvu, nebo velký nůž) a muže těžce zranil. Toho musela odvézt záchranka do nemocnice, kde podstoupil okamžitou operaci. Když se ale nebohý Němec probral z narkózy, tak zjistil, že uprchlíka státní zástupce nechal mezitím propustit na svobodu. Vždyť pokus o vraždu nevěřícího kafíra je přece bezvýznamná maličkost, že?!

Tak vypadá multikulturní a liberálně demokratická rovnost před zákonem. Ale nemyslete si, že v ČR je to snad lepší. Zkuste kritizovat nějakou vyvolenou menšinu a uvidíte, jak jste si všichni rovni. Když bude příslušník vyvolené menšiny urážet bílého Čecha, tak to je ale vždy svoboda slova!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *