Deváté nejčastější příjmení v ČR je vietnamské Nguyen. Opravdu chceme mulltikulturní ČR?

Sdílet

Podle statistik z roku 2012 je devátým nejčastějším příjmením osob oficiálně dlouhodobě žijících v ČR vietnamské Nguyen (více než 21 000 osob). Díky pro imigrační politice všech „českých“ vlád po roce 1989 lze usuzovat, že to číslo bude dnes daleko vyšší. To není žádné malé číslo! Oficiálně u nás žije asi 62 tis Vietnamců, ale neoficiálně se hovoří o dvojnásobku. Vzhledem k povaze jejich obživy, naprostá většina z nich se pohybuje v černé, nebo šedé ekonomice, se již dá jednoznačně mluvit o paralelní společnosti. Většina Vietnamců stále nehovoří česky, stýká se pouze s Vietnamci, smíšená manželství jsou zcela marginální. O nějaké integraci do české společnosti nemůže být ani řeči. Nic na tom nezmění oslavné PR články v mediích a multikulturní agitka „českých“ politiků.

Jenže tohle je naše země a je tedy legitimní otázkou (a kdo to označuje za rasismus a xenofobii, tak je otevřený nepřítel českého národa!), zda tu podobné lidi vůbec chceme? To, že má asi 17 tisíc z nich již české občanství vůbec nic neznamená, většina ho totiž získala podvodem! Tohle je naše země již 1000 let a všichni cizinci jsou to jen na návštěvě, kterou my Češi můžeme kdykoliv ukončit. Stejně jako mají Vietnamci právo rozhodovat o tom, kdo bude žít ve Vietnamu.


Sdílet

9 Replies to “Deváté nejčastější příjmení v ČR je vietnamské Nguyen. Opravdu chceme mulltikulturní ČR?

  1. Multikulturialistická propaganda o Vietnamcích je v ČR mimořádně úspěšná a to dokonce i na alternativě a mezi vlastenci.
    Na druhou stranu (a to píšu nejen pro redakci České věci) si nemyslím, že by až tak velké množství Vietnamců jelo v drogovém byznyse. A to jsem ten poslední, kdo by se Vietnamců zastával.

    1. Mě štve i to jak jsou neustále opěvováni, až je mi z toho špatně.
      Vžycky kšeftíčkovali v šedé a černé zóně, ale dřív u toho aspoň tolik nemlaskali a nebyli tak arogantní. Teď dávají zcela otevřeně najevo jak žijí v luxusu a co jim všechno patří. Najde se odvážný politik, který bude požadovat kontrolu, jestli občanství a majetky získané vietnamskými spoluobčany jsou KOŠÉR?

      1. Pane Uchamuro – a vy byste dokázal obstát v cizí zemi – každodenně tvrdě pracovat celý den od rána do noci bez volna a bez dovolené a ještě vychovat děti, které se úspěšně integrují do cizí společnosti a mají nejlepší studijní výsledky? Vietnamci jsou narozdíl od jiných etnik pracovití a velice slušní a měl byste si z nich vzít příklad.

        1. To jako že by jel do Vietnamu prodávat dětem drogy?! Uplně mi není jasné o jakých integrovaných vietnamských dětech mluvíte? Těch co dělají typaře rodičům a vodí jim spolužaky do večerky, kterým pak rodiče Vietnamci prodávají drogy? nebo snad myslíte ty s těmi vynikajícími studijními výsledky jako byla ta vietnamská vítězka literární soutěže Magnesia Litara, alias ten český recesista Campírek? A příklad si pan Uchamura má brát z Vietnamských drogových dealerů? Asi uděláte nejlépe, když se vrátíte zpátky do Vietnamu a tam budete ty své mimořádné vlastnosti nasazovat ve prospěch domoviny. Tu obohatíte a nám ubydou problémy s drogovou kriminalitou.

          1. Ferdo já teda žádné vietnamské drogové dealery neznám a všichni Vietnamci které znám tak prodávají od rána do večera ve večerce potraviny domácí potřeby a jsou velice slušní jejich děti studují a nedělají problémy a kdo by vydržel každý den vstávat před pátou a zavírat až pozdě večer? A Vietnamci sem patří narodili se tady a všichni je už berou jako součást české společnosti A že by jejich děti dělali typaře prodejcům drog to je blbost

            1. Viet XX, z přeprodeje pár rohlíků a banánů nakoupených ráno v Lidlu se nelze uživit, takže drogové dealery znáte a to jsou právě ti „tvrdě pracující večerkáři“. Jestli se tu nějaký drogový dealer narodil, tak to neznamená, že sem patří! a že je pár multikulti pošuků bere jako domácí, tak to neznamená vůbec nic! Jak by se vám líbilo, kdyby Češi prodávali vietnamským dětem drogy?

              1. Z doslechu vím, že drogový byznys (nákup prekurzorů – výroba – distribuce – ale i konzumace omamných látek) v ČR ovládají privilegované menšiny a úspěšně spolu v tomto ohledu spolupracují (gangy vietnamské, arabské, olašsko-romské, kosovsko-albánské, kavkazské, turecké, nigerijské..).
                Ale nemyslím si, že by až takové množství Vietnamců jelo v drogovém byznyse – a to jsem ten poslední, kdo by se jich zastával.
                Problém v soužití s Vietnamci vidím v silně kriminogenním prostředí české vietnamské komunity, jejich sektářství (paralelní společnost) a kšeftíčkování v šedé a černé zóně.
                Jak už jsem výše psal, tak mě zaráží, jak jsou neustále opěvováni – a to i mezi vlastenci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *