Vánoční vzkaz z Vatikánu, „Ježíš, Jozef a Marie byli také uprchlíci“

Sdílet

Na náměstí svatého Petra ve Vatikánu nechala umístit oficiální vatikánská místa vánoční „betlém“, který má zdůraznit uprchlický „status“ svaté rodiny, Jozefa, Marie a Ježíše. Podle Vatikánu byli i oni uprchlíci, kteří prchali, aby si zachránili život.

Oficiální podpora pro masivní imigrantskou krizi ze strany Vatikánu a papeže je dlouhodobě známá a občas začíná nabývat bizarních podob. Není divu, že věřící v Evropě hlasují nohama. Proč by se jim mělo líbit, když jejich předáci podporují masovou muslimskou imigraci z Afriky a Asie, která je má nahradit?!

KPI


Sdílet

4 Replies to “Vánoční vzkaz z Vatikánu, „Ježíš, Jozef a Marie byli také uprchlíci“

  1. Marie a Josef byli opakem ekonomicko-vojenských krimigrantů, kteří vnucují své přesvědčení cílové zemi, žijí z jejích peněz, jsou téměř beztrestní a diktují si podmínky. Pokud někdo nevidí rozdíly, není mu pomoci.

    1. Přesně tak.
      Pokud by Francek byl našim skutečným papežem, tak už dávno koná misie v domovských zemích imigračních nájezdných okupantů.
      Jenže Francek je jen a pouhé ztělesnění SATANA zde na zemi.
      Takžetak !!!

  2. Ten Vatikánský antikrist nemá co, komu vzkazovat. Že se všichni šmejdi světa dali do „napravování“ světa, podle jejich zvrácených mozků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *