Nařídí rakouská vláda povinné očkování proti koronaviru? Vše k tomu spěje…

Sdílet

Rakouská vláda (koalice lidovců a zelených) sice oficiálně zatím nepotvrdila, že by plánovala nařídit povinné očkování proti koronaviru. Jenže vše k tomu spěje.Experti“ a vládní politici totiž podobné nařízení začínají stále častěji požadovat povinné očkování jako údajně jedinou možnost ukončení C19 pandemie. Je tedy jen otázkou času, kdy se vláda přikloní k „tlaku odborníků“ a nařídí povinné očkování celé populace v zemi.

Ony se asi nějaké náboženské a etnické výjimky z očkování určitě nakonec najdou, ale bílý Rakušan křesťan mezi nimi nebude. Rakousko tak mílovými kroky kráčí ke koronavirové totalitě a u nás doma ve staré vlasti by jste se měli mít velmi na pozoru před „západními vzory“!

Hans z Grazu


Sdílet

3 Replies to “Nařídí rakouská vláda povinné očkování proti koronaviru? Vše k tomu spěje…

  1. mne to připadá ,jako by to bylo spiknutí na mne…tedy na mou nejextrémnější rozvodovou a tím tedy opatrovnickou a tím tedy i trestní věc na světě!!! ,které se vyrovnaji snad jen Stalinské represe/8let na rodičovské jako milující otec a vysledek byl okresním genocidním soudem v Chrudimi zákaz styku s nimi a děti dány do péče matce či spíše neskutečné bestii ,jež min.dceru chtěla zavraždit a já zavřen za domací nasilí ,když jsem si z té zrůdy vytrhal metalové vlasy/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *