Kanadský student medicíny byl vyloučen ze studií. Napsal na FB posty o kontrole zbraní a proti potratům

Sdílet

Rafael Zaki byl studentem lékařské fakulty University of Manitoba v Kanadě. V roce 2019 napsal na fb posty ohledně volného držení zbraní a proti potratům. Načež ho 15 anonymních studentů udalo (až se zase bude rozčilovat na „typicky českým udavačstvím, tak si vzpomeňte na tohle). Fakulta okamžitě začala udání vyšetřovat a studenta Zakiho vyloučila ze studia za „nesprávné mimoškolní chování“. Nebohý student se sice kál a omlouval, jenže pozdě. Tak se zkusil odvolat k univerzitní komisi. Ale se zlou potázal!

Podle zástupce děkana I. Ripsteina nebyla jeho lítost upřímná a tak je Zaki definitivně vyloučen ze školy. Zkusil to naivka ještě u kanadského soudu, ale ten s ním také rychle hotov. Kam by jsme v naší liberální demokracii přišli, kdyby si každý směl psát, myslet a říkat, co chce? Takhle máme jen povolené názory a kanadská multimulturní LGBT společnost nám pěkně kvete.

Fidel K.


Sdílet

One Reply to “Kanadský student medicíny byl vyloučen ze studií. Napsal na FB posty o kontrole zbraní a proti potratům”

  1. To se nám vrátilo oknem to, co jsme 17.11.1989 vyprovázeli dveřmi. Kdo se vyjadřuje nepěkně vůči straně, má zničený život.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *