Němečtí středoškoláci stávkují kvůli korona opatřením. „Ve třídě máme zimu, jsme hladoví a bolí nás hlava“. Je to jako ve středověku?

Sdílet

Studenti střední školy v německém Bremenhavenu vyhlásili protestní stávku kvůli šíleným koronavirovým opatřením, které nařídily německé úřady. Ve třídách totiž musí být skoro permanentně otevřená okna, děti musí mít roušky a nesmí ve třídě jíst. Studenti proto protestují pod heslem, “ je nám zima, máme hlad a bolí nás hlava.“

Odpor proti korona opatřením ale roste po celém Německu. V jiné škole koupil ředitel dětem 30 přikrývek, aby ve třídách nemrzly. Zděšeni jsou i rodiče dětí a studentů. Prý je to horší než v rozmláceném poválečném Německu, říkají pamětníci. Možná je cílem elit středověk, kdy se ve vesnických školách většinou netopilo, protože nebylo dříví a děti se učily v zimě a mrazu.

Cílem opatření je udělat život pro běžné Němce zcela nesnesitelný, any si nechali píchnout pochybnou vakcínu. Podobný scénář vidím i u „české“ vlády. Jenže ono začíná jít o holou existenci a tak lidé vakcínu zatím masivně odmítají. Přispívá k tomu i zjevná neochota „elit“ nechat se naočkovat. Babiš prý má jinou imunitu, Prymula si zase vakcínu vybere sám….

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “Němečtí středoškoláci stávkují kvůli korona opatřením. „Ve třídě máme zimu, jsme hladoví a bolí nás hlava“. Je to jako ve středověku?

  1. Jak to shrnout, způsobíme dětem jiné nemoci, abychom je ochránily před Covidem, který je prezentován jako černá smrt a přitom to tak není.
    Krátký otevřený dopis evropským politikům:
    Vážení evropští politici, ani si to neuvědomujete, ale vy sedíte na sudu se střelným prachem a nejenom to, on už doutnák hoří. Modlete se, aby nedohořel k prachu dřív, než stačíte naočkovat rizikové, sic poté je na čase skončit s těmi celoplošnými opatřeními. Ono to nebouchne hned, ona tam je nejspíš zpožděná roznětka, systém Tichošlupka (od Járy Cimrmana).
    Nezapomínejte na to, že občané jsou Vaši zaměstnavatelé, ono Vás to bude stát mandát, navíc následovníci podědí problémy opatřeními způsobené.
    S úctou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *