Korona krize ukázala, kdo opravdu bojuje za národ a vlast. Antiislámista je korona hysterik, „vlastenecký“ sociolog ještě fanatičtější. Poslanec z SPD zas chtěl „obchodního zástupce západních farmaceutických firem“ Prymulu za ministra zdravotnictví

Sdílet

Jeden velký přínos korona krize má. Ukázala, kde kdo stojí. Kdo je služebníček globálních, protičeských sil, a kdo stojí na straně národa a vlasti.

Přitom nejde jen o tzv. elity. Bureš, červený svetr, Fiala, Bartoš, Pekarová Adamová, nebo Rakušan jsou dlouhodobě proti národu a tuto svou politiku ani moc neskrývají. Mě jde především o „vlasteneckou“ scénu.

Jedním z nejagresivnějších korona hysteriků se třeba stal bývalý vůdce protiislámských sil doc. Martin Konvička. Co k tomu jinak rozumného člověka vedlo a vede, lze jen spekulovat. Možná jeho kolega z oboru, spolu s kterým Konvička zveřejnil několik prací o dominanci, submisivitě a sexualitě, Jaroslav Flegr? Vzhledem k tomu, že se Konvička nechá snadno ovlivnit lidmi ve své blízkosti, o čemž jsem už dávno slyšela od svých známých z IVČRN a BPI, si to lze dobře představit. Na tom, že korona hysterii aktivně podporuje jeho a kumpán, sociolog Petr Hampl, však nic divného není. Je to člověk, který stál za krachem několika vlasteneckých projektů, namátkou BPI, APAČI 2017, a poslední roky a objíždí Českou republiku s izraelským rabínem Davidem Bohbotem, zkrátka hájí přednostně jiné zájmy, než české. Jen je nemravné se při tom vydávat za „českého“ vlastence.

Smutný pohled je i na poslance SPD Kobzu, který hájil na postu ministra zdravotnictví Romana Prymulu s jeho nekonečným lockdownem. Člověka, který dlouhodobě podle všech indicií spíš vypadá jako obchodní zástupce západních farmaceutických firem (o jeho podivném podnikání jsme psali zde).

Na druhou stranu vidíme zárodky skutečně národních politických sil odmítajících korona hysterii, rýsující se dobrovolně-povinné očkování, atd. Stačí vzpomenout část Trikolory, nyní i část vedení SPD (nevím, jestli jde o účelové procitnutí kvůli náladám voličů SPD) a z malých stran třeba Národní demokracii, či Alianci národních sil. Těm pochopitelně celoplošná média dávají minimum prostoru.

Krize ukázala a ukazuje, kde kdo stojí. Zda s národem, nebo s globalistním „dobrem“ a demokracií střihu více či méně tzv. „liberálního“. Nyní ta dělící čára vede jasněji, než za současného režimu kdy předtím. My Češi, Moravané a Slezané bychom to měli vzít na vědomí. Krize ukazuje skutečné charaktery a skutečné loajality v době, kdy jde opět o svébytnost našeho národa, zřejmě přímo o jeho holou existenci. Kdo nyní, v těžké chvíli, stojí s globalisty s jejich restartem, ať s nimi lépe zůstane. Jak by se národ mohl dál spolehnout na takové lidi?

Janina Dubovcová


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *