V Brémách postaví památník černému drogovému dealerovi ze Sierra Leone, bude stát 60 000EUR. Kdy se dočkají pomníku vietnamská tržnice SAPA a černí prodavači drog na Václaváku?

Sdílet

Vedení německého města Brémy (Sociální demokraté, Zelení a Levice) schválilo postavení pomníku černému drogovému dealerovi Laye-Alama Condé (34) ze Sierra Leone v hodnotě 60 000 EUR.

Laye-Alama Condé byl neúspěšný žadatel o asyl, který se „početně“ živil jako prodejce drog. V roce 2004 byl zadržen policií a tak se rozhodl spolknout několik balíčků drog, aby u něj policie nenašla předmět doličný, které měl u sebe. Zdravotní služba na policii mu podala urychleně dávicí prostředky a provedla výplach žaludku, to ale uprchlík odmítl a zuřivě se bránil a po rvačce byl odvezen do nemocnice, kde zemřel. Jako příčina smrti byla stanovena voda na plicích údajně z jeho odporu vůči výplachu žaludku. Původně byl sice obviněn dotyčný doktor, který výplach žaludku nařídil, ale proces byl později zastaven a doktor musel zaplatit 20 000 matce drogového dealera.

Nikoho ale nezajímalo, že by uprchlík bez vypumpování žaludku brzy zemřel na předávkování drogami, které by se v žaludku dostaly do krevního oběhu.

To vše se děje v době, kdy město Brémy je finančně drceno koronavirovou plandemií.

Je to ukázka, jaké mají politické „elity“ priority. U nás doma to není lepší. Tam europoslanci z ODS bojují o hlasy vietnamských voličů, drogových mafiánů a nikdo se tomu mezi politickou reprezentací nediví. Oslavování jsou černí prodavači drog v centrech českých měst jako „přínos“. Takže je jen otázkou času, kdy se pomníku dočká pražská vietnamská tržnice SAPA, nebo černí drogoví dealeři na Václaváku? U primátory Hřiba a jeho koaličních kumpánů by to asi nebylo nic divného.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “V Brémách postaví památník černému drogovému dealerovi ze Sierra Leone, bude stát 60 000EUR. Kdy se dočkají pomníku vietnamská tržnice SAPA a černí prodavači drog na Václaváku?”

  1. Jak si vysvětlujete, že jsou Vietnamci neustále opěvováni a dáváni za příklad jako morální a intelektuální elita české společnosti? Vždyť už je to nechutné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *