Německý kardinál odvážně, „na Polsko útočí politické a finanční síly, které vedou válku proti křesťanství

Sdílet

Německý kardinál Müller v rozhovoru pro portál Katholische Nachrichten (Katolické zprávy) prohlásil, že současné útoky na Polsko jsou vedeny „politickými a finančními silami“, které vedou kampaň proti křesťanství. Koho tím odvážný kardinál myslel? Merklová, nebo Macron to určitě nejsou. To jsou jen poslušné loutky, plnící cizí příkazy. Ale i Němci se už naučili číst mezi řádky, takže jim to určitě dojde.

Ukazuje se, že i v německé katolické církvi stále ještě existují skuteční křesťané. Sice media dávají především prostor duchovním jako kardinál Marx (podle spekulací nezávislého německého tisku příbuzný Karla Marxe), který chce dovážet muslimské uprchlíky, podporovat LGBT++ agendu a další neomarxistické vymoženosti. Ale těch není mezi křesťany většina.

Ono to ale vlastně není překvapení. I u nás doma v ČR pan Novák (Kovář, Nový atd.) chce zachovat národní identitu a kulturu a třeba pan Dienstbier, nebo Stropnický chtějí naopak vytvořit multikulturní společnost, kde pro bílé Čechy nebude již v budoucnu místo. Moudrý čtenář si položí otázku, co mají všichni tihle Marxové, Dienstbierové, Stropničtí společného? Poučím se evropské národy konečně, nebo budou opakovat stále stejnou chybu?

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *