Neziskovka „Organizace pro pomoc uprchlíkům“ dostala v roce 2019 celých 34 mil kč? Proč, když tu žádní uprchlíci údajně nejsou? 75% se spotřebovalo na mzdy

Sdílet

Nezisková organizace Organizace pro pomoc uprchlíkům dostala v roce 2019 celkem 34,163 mil Kč. To je zhruba stejně jako v roce 2018. Největšími dárci byly jako obvykle fondy Evropské unie, která masivně podporuje výměnu původního bílého obyvatelstva v Evropě dovozem mladých černochů a muslimů. Ale činilo se i sociální demokracií ovládané Ministerstvo práce a sociálních věcí, které poslalo hned 2,27 mil kč. Bohaté příspěvky poslal i Západočeský a Jihomoravský kraj, ono není divu, když se podíváte na tamější vládnoucí koalice. Pozoruhodné jsou i příspěvky od Prahy 14, MHMP, Plzně a Brna – opět se stačí podívat na tamější koalice.

Milion korun věnoval i G. Soros.

Nikoho nepřekvapí, že celých 75% všech prostředků spotřebovaly neziskovkáři Rozumek&Co na své mzdy. Ideály jsou pěkné, ale peníze v kapse jsou přece jen lepší.

Otázkou je, proč vůbec tahle neziskovka nějaké peníze dostává, když tu podle jejich vyjádření žádní uprchlíci nejsou?! Proto také neziskovkáři ve výroční zprávě naříkají, že se sem nepodařilo realokovat „dětské sirotky z Řecka. Ale ono i bez nich jich se proudí pod pláštíkem koronaviru dost.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *