Německá „spravedlivá“ justice. Za vraždu hasiče dostal muslim 4,5 roku. Za hození světlice na mešitu dostal Němec 10 let! U nás je to podobné

Sdílet

Liberálně demokratické režimy mají zajímavé chápání rovnosti před zákonem. Názorný příklad předvedla německá justice. Když loni 6. prosince zabil mladý muslim německého hasiče (49) proto, že ho hasič vyzval, aby na veřejnosti nedělali nepořádek, tak dostal letos od soudu 4,5 roku vězení! Zabít bílého Němce je přece v pořádku, to byla přece jen nešťastná nehoda, že?! Že měl muslimský pachatel již v rejstříku podobné záznamy? Koho to zajímá!?

Když před časem hodil mladý bílí Němec na mešitu světlici, tak z toho byla událost roku. Nikdo sice nebyl zraněn, ale to nevadí, protože v tom byla ta „nenávist“. Němec si proto posedí ve vězení 10 (slovy deset) let! Že nebyl předtím nikdy trestán?! To soudce nezajímalo.

Podobné výstřelky liberálně demokratické justice známe i u nás. vyprávět by mohl jistý mladík, který seděl 1 rok ve vyšetřovací vazbě za vylepení samolepek. Nebo předseda strany Národní demokracie A. Bartoš za kritiku židovské menšiny, kde měl podle soudce „sice pravdu, ale nevyváženou“! Na proti tomu vidíme směšné tresty pro nebarevné imigranty. Černý uprchlík znásilní u Terezína nezletilou bílou Češku a od soudu dostane 2 roky pobytu na psychiatrii.

Bílé původní obyvatelstvo se stalo z hlediska práva a jeho výkladu druhořadým po celé Evropě. Jak z toho ven? První musí být pojmenování skutečných viníků! To nejsou žádní muslimové a další imigranti, ti jsou jen důsledek, nikoliv příčinou současného stavu.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *