Zmatečná a přitvrzující korona opatření? Česká vláda připravuje půdu pro „dobrovolné“ očkování. Chce udělat lidem život tak nesnesitelný, že si jí raději nechají píchnout…

Sdílet

Po vyhlášení zákazu nočního vycházení (naposledy za heydrichiády v roce 1942), zrušení výuky ve všech školách, zavření českých obchodů (nadnárodní korporace, banky a imigrantské obchody ale otevřeny být mohou) přišla další vlna vládní šikany. Od minulého týdneje do zbylých obchodů vpuštěn jen omezený počet lidí. Kdo si chce koupit chleba, nebo toaletní papír si pěkně vystojí frontu venku v zimě. Jde o náhodu, nebo je to jen chaos vládních diletantů?

Vůbec ne! Jedná se o cílené šikanování a buzerování bílých Čechů, kterým chce vláda tak znepříjemnit život, že si pak raději nechají „tu bezpečnou vakcínu“ píchnout. Že je to genetická hra s ohněm a tedy vlastním zdravím a životem, jim pak už bude jedno. Jejich život bude tak nesnesitelný, že rezignují. Podpořeno to bude propagandou, jak je vakcína neškodná, jak lidé s vakcínou mohou začít zase žít „normální život“ atd. atd. O tom to celé je. Tohle není výmysl „Slováka“ Babiše (Babiš sice přišel ze Slovenska, ale Slovák není). Podle stejného vzoru se jede v celé západní Evropě a cíl je stejný masová vakcinace bílého gojima pochybnou vakcínou. Půjde bílý člověk na prážku jako ovce? Nebo se vzbouří, viníky korona pandemie tvrdě potrestá? Zatím se ukazuje, že v celé Evropě je odpor proti pochybné vakcíně velmi silný a to dokonce (jistě né náhodou) mezi zdravotnickým personálem, který ví o „neškodnosti“ vakcín za ta léta své. Tahle je navíc skutečně podivná vakcína, jedná se o první vakcínu, která bude geneticky modifikovat lidské buňky. Nyní jde o fyzické přežití, tak by si měl každý vše sám řádně rozmyslet. Po vakcinaci již nebude cesta zpět.

vědátor


Sdílet

3 Replies to “Zmatečná a přitvrzující korona opatření? Česká vláda připravuje půdu pro „dobrovolné“ očkování. Chce udělat lidem život tak nesnesitelný, že si jí raději nechají píchnout…

  1. Jak chtějí lidi na ulici kontrolovat? Nemají na to dost silových složek.
    Jak budou bránit v šíření ruské nebo čínské vakcíny?
    Mohou jen vyhrožovat a spoléhat na strach lidí. Jde o to, co jim lidé dovolí.

    1. Samozřejmě, je to buzerace, a zvlášť ten zákaz nočního vycházení nemá podle mě žádný objektivní důvod.
      Kdyby občana odchytilo gestapo a tázalo se na důvod jeho přítomnosti venku, tak nestačilo by jenom držet hubu a odmítnout cokoliv sdělit, případně oznámit „jdu z práce“? Důkazní břemeno (průkaz, že nejdu z práce) by byla podle mě plně na straně těchto „orgánů“. A zvlášť když pracuji na HPP a ještě mám několik aktivních dohod (DPP, DPČ) u jiných zaměstnavatelů a bydlím (pronajatý kér) 150 km od svého trvalého bydliště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *